Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laurina fogamzásgátló tablettával van valakinek tapasztalata? Milyen?
Nagyon meg vagyok elégedve a Laurina fogamzásgátlóval! Pontosan beállt a menszeszem, arcomon a bőrhibák (pattanások)teljesen eltűntek. Görcseim elmúltak.
Viszont most párommal babát szeretnénk, így abbahagytam a szedését.
Van két levél Laurinám (originál dobozban, felbontatlan zacskóban, patikai blokkal), amit eladnék (természetesen olcsóbban, mint a patikában)! Akit érdekel írjon és megegyezünk!
Annak ellenére, hogy a kérdés régi megosztanám tapasztalataim. Az első általam szedett fogamzásgátló a Laurina volt 7 éve. Talán másfél évig szedtem, előfordult pecsétlő vérzés de nem volt jellemző. Én fogytam tőle elég sokat. Symiciára váltottam. 2 év után nagyon gyakran különböző nőgyógyászati problémákkal küzdöttem, minden napos volt az orvoshoz járkálás. A gyógyszer abbahagyásával minden gondom elmúlt.
Most kezdtem el újra a Laurinát, hiszen semmi gondom nem volt vele korábban. A 14. szemnél járok és alig várom, hogy a levél végére érjek. Az első héten borzasztó migrénes fejfájás gyötört, hányingerrel, szédüléssel. A "2." héten pedig minden napos barnázást tapasztalok, a nyálkahártyám teljesen kiszáradt és könnyen irritálódik pl a wc papírtól. Nagyon félek, nehogy elkapjak valamit,hiszen a legyengült szervezetem nehezebben védekezik és az orvoshoz járás gondolata is depresszióba dönt a korábbi állandó betegeskedések és hiábavaló kezelések után.
Azt ajánlom aki csak teheti használjon óvszert!!! Nem csak a nem kívánt terhesség de az esetleges betegségek ellen is a legjobb módszer függetlenül attól ha valaki tartós kapcsoaltban él, hiszen nem kell,hogy a párunk megcsaljon ahhoz, hogy gombás, bakteriális illetve kevert betegségek jelentkezzenek rajtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!