Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez így biztonságos? Ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így biztonságos? Ha nagyon alaposan kimostam a gumit?

Figyelt kérdés

tegnap este együtt voltam a barátnőmmel, és nem volt elég óvszerünk és muszály volt kimosni az egyik használtat

mosogatószerrel alaposankimostam

ebőől nem lesz baj?????

2009. okt. 29. 12:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%
hogy te mekkora segg vagy. komolyan. akkor ne basszál ha nincs gumi! szerinted megéri ezzel játszani???? idióta.
2009. okt. 29. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha most nem volt probléma, akkor szerencsétek van, de máskor ne csináljátok, mert a gumi csak egyszer használatos. Másodszori használatnál sokkal könnyebben kilyukad, pláne ha előtte kimostad...

Figyeljetek, hogy legyen elég óvszer, ha mégsincs akkor meg kézzel vagy szájjal elégítsétek ki egymást, nem ugyanaz, de nincs kockázat...

2009. okt. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!