Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a tesztet ma reggel csináltam. Fogamzásgátlót szedek mert még nem szeretnék gyereket és emellett óvszerrel is védekezünk.14 napja történt, hogy kipróbáltuk 1 perc erejéig óvszer nélkül a szexet. Azóta hányingerem van, remélem csak idegi alapon?
kepfeltoltes.hu/view/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ti láttok halvány vonalat, vagy akár milyet? (Nem azért írtam, hogy lehurrogjatok a következőkkel: "Jaj ilyen védekezés mellett, hogy lennél terhes?! " Stb Nem egy ismerősöm lett már tabletta mellett terhes. És igen pontosan szedem a tablettát (Corenelle). Mielőtt ezt is felhozná valaki)
Ma reggel szokásos időben a tabletta mentes időszak 4. napján megjött.
Kedves előző! Azért parázok, mert én sok nőtől látom itt, hogy tabletta mellett esett teherbe. Ugyan minden nap egy időben, pontosan szedem de még is bennem van a félsz. Ez ilyen.... Nem állunk még készen egy gyermek felnevelésére, ezért a kettős védelem (gumi + tabletta)
Sokan túlzásnak tartják, de ha az egyik nem véd ott a másik (hasmenés, hányás stb.)
Hasmenés, hányás? Akkor használd a Nuvaringet.
Tök felesleges hormonálisan védekezned, mikor gumiztok!
Másrészt a tabletta VÉD. PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!