Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kyrie kérdése:
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
kb egy-másfél hete lefeküdtem a barátommal. mindig szoktunk védekezni, ahogy most is. ám amikor felhelyezte a gumit, először véletlenül fordítva kezdte el felrakni, majd rájött és megfordította. tudom, hogy így már nem biztonságos, de akkor nem gondoltam, hogy lehetne valami bajom. előtte még nem ment el, max előváladék kerülhetett a gumira, és az is nagyon minimális, mivel azt mondta, nem érzékelte, hogy lett volna. azt olvastam, hogy az előváladékban sem mindig van spermium, esetleg akkor, ha az illető előtte már ejakulált, de pisiléssel ki is ürülhet. ez előtt kb 3 nappal voltunk együtt, volt ideje kiürülni. azonban azóta kicsit furán érzem magam, fájdogál a hasam, puffadok, gyomorsav-túltengésem van (ami nálam hétköznapi dolog egyébként) viszon most irtóra parázok. szerintetek mennyi a valószínűsége, hogy megestem? 18/L2013. aug. 12. 16:50
2/5 anonim válasza:
Mennyi a valószinűsége?
Őszintén?
50-50%
3/5 anonim válasza:
Nagyon kicsi. Szerintem tuti nem! 21/F
4/5 anonim válasza:
Akkor úgy hoszonnyolcezredjére is leírom, hogy lehetsz. Az előváladék ugyanúgy tartalmazhat spermiumot, függetlenül attól, hogy előtte egy órával vagy egy héttel volt utoljára magömlése...
5/5 anonim válasza:
Elvi lehetősége van az nem is vitás. Mindazonáltal nálunk is volt már a fenti eset nem egyszer, szerencsére nem lett baj. Viszont ez még nem jelenti azt, hogy nálatok sem lesz. Ilyenkor marad a para, megjön v nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!