Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pozitiv a terhessegi teszt akkor meg lehet meg fekezni gyogyszerrel? En hiszem hogy nem ejtettem teherbe vegulis nem mentem el, nem jott ki belollem semmifele anyag, ettolfogva meg parazhatok? Elovaladek azt hogy veszem eszre?
Amúgy 30 körül van az abortusz, gyereket nevelni meg még többe kerül. nem érné meg inkább gumival vagy gyógyszerrel védekezni???
2 héttel az aktus után szabad tesztet csinálni!
azert mert csak kivancsi vagyok.
EGY het utan erez valamit ha netalan terhes????
lehet,hogy van esély az előváladéktól teherbe esni,de ez nem olyan gyakori szerintem.Mi a párommal 3 éve megszakításos módszerrel szeretkezünk...Amikor érzi,hogy jó lesz neki,kiveszi előtte.Mielőtt lehurrognátok.Mi 9 éve élünk együtt,és ha terhes is lennék se lenne gond(legfeljebb szerelem gyerek lenne),mert megtartanánk,csak tudatosan nem tervezzük a babát..De én még egyszer sem lettem így terhes..
Az óvszert nem szeretjük,gyógyszert nem szedhetek,így ez a módszer maradt,de mint írtam nálunk az se lenne gond ha baba jönne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!