Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mégis milyen óvszert vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis milyen óvszert vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

18 éves vagyok és szűz. Közeleg az alkalom, hogy meglegyen az első.

Itthon próbálgattam az óvszereket, hogy mégse úgy álljak barátnőm elé, hogy akkor próbálom meg elsőnek. Lifestyle bordázott nem jött fel és a Durex Love sem. Utána olvastam rengeteget, hogyan kell helyesen és egyszerűen nem tudom legörgetni. Még a makkom alá sem..nagyon bosszant. Vastagabb a péniszem az átlagnál az tuti de nem tudom most mi tévő legyek..Tudtok ajánlani vmi másfajta óvszert ami jó lehet?

2013. aug. 11. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg más Durex óvszereket amin esetleg több a sikosító. A barátomnak is ez a problémája, hogy nem találunk normális óvszert.
2013. aug. 11. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Durexet vegyél és nézd meg a dobozát hogy hány mm a szélessége. 56-os a legnagyobb amit a boltban lehet kapni.
2013. aug. 11. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt találsz nagy méretű óvszereket és jók is. Mi is szoktunk innen rendelni.

[link]

2013. aug. 11. 11:58
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) Nem olyan olcsó mulatság ez a Durex..örülnék ha vki tudna mondani olyat ami remélhetőleg jólesz..
2013. aug. 11. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél durex xxl-t.
2013. aug. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!