Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tescoban kiadják 18 év alatt? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A tescoban kiadják 18 éves kor alatt a "DUREX PLAY VIBRÁC.GYŰRŰ+ÓVSZER"-t?? azt tudom, hogy az óvszert igen de ezt is?2013. aug. 10. 01:46
11/13 anonim válasza:
"Érkeznek hozzánk fogyasztói levelek azzal kapcsolatban, hogy nem szolgálják ki a fiatalokat. Egy-kettőt kaptunk 2012-ben is, és nagyon ellenezzük a kereskedők ezen hozzáállását. Fontosnak tartjuk, hogy bárki, aki szeretne óvszert vásárolni, hozzájusson, és hogy elérhető legyen az óvszer mindenki számára, aki vásárolni szeretne" – mondta a Velvetnek a Durex kategória menedzsere, Somlai Anna, és hozzátette, a felmérések szerint a 15-18 éves korosztály körében magasabb az óvszer használata. A teljes lakossággal összehasonlítva, csaknem dupla annyian használnak ebben a korosztályban óvszert - mennyiségben, intenzitásban is. A pénztárosok arra hivatkozva nem szolgálják ki a fiatalkorúakat, hogy az óvszer szexuális segédeszköznek minősül, ilyet pedig nem adhatnak el fiatalkorúaknak. A fogyasztóvédelmi törvény szerint azonban az óvszer fogamzásgátlónak minősül, így a 18 év alattiak is megvásárolhatják bárhol, bármelyik üzletben.
12/13 A kérdező kommentje:
Az alkoholhoz hiába ön kiszolgáló de a hoz a gép kéri az üzlet jóváhagyását..
2013. aug. 10. 01:57
13/13 A kérdező kommentje:
Ki adtak, oda vittem az onkiszolgalohoz igaz kerte a gep az uzlet jovahgyasat oda jott az elado meg nezte miaz aztan jovhagyta a gepben... ( bocs a helyes irasert es az ekezetekert mobilrol irtam)
2013. aug. 11. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!