Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt 1 szem a fog. Gátlómból. Lehetek terhes?
Lindynette 20at szedek ismét lassan 1 éve. Eddig soha nem volt rá példa h kimaradjon 1. Ebben a hónapban viszont megesett, fogalmam sincs mikor, így nem is pótoltam. Szerdán veszembe az utolsót és akk derült ki, h hoppá vmi nem stimmel... Vasárnap megjött időben, de furcsán görcsölt a hasam és múlt hét elején fájt a gyomrom és hányingerem volt, de nem hánytam.
Annak ellenére h megjött lehetek terhes? Járt már így vki?
Válaszokat is előre köszönöm!
1 tabletta kimaradása is okozhat bizony gondot! Ugyanis a mai fogamzásgátlóknak annyira kicsi a hormontartalma, hogy 1 nap alatt képes kiürülni a szervezetből, ezáltal hatását vesztheti.
Tessék elolvasni a betegtájékoztatót!
Ilyenkor kiegészítő védekezés kellett volna!
Persze ez nem jelenti azt, hogy terhes vagy, de megvan rá az esély!
Ahogy mondtam, az utolsó szemnél derült ki. Így azt sem tudom, mikor lehetett, és nem is volt kiegészítő védekezés... :/
Mikor érdemes tesztet csinálni? Ugyan is akk bármelyik aktusból lehet.
Első dolgom volt elolvasni a betegtájékoztatót, ami kiegészítést írt. Lett vki így, emellett a gyógyszer mellett terhes?
Ha az lennék, se lenne világ vége és megtartanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!