Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remélem nincs okom a félelemre . Szerintetek? 2 hónapja szedem a fogamzásgátlót.
"vedekezes nelkül ( csak fogamzasgatlo)"
- és szerinted az micsoda? VÉDEKEZÉSI MÓD.
OMG....kíváncsi vagyok milyen orvos í fel ilyennek fogamzásgátlót...aztaszégyenteljes... ez nagyon durva...
Szivi, ha nem tudod mitől eshetsz teherbe akkor talán még nem kéne szexelned...
Jézus ereje....
Öhm egyaltalan nem arrol van szo hogy nem tudom mire valo (Y) ... hogy lehettek ilyen tajparasztok...(Y)
a fogamzasgatlot azert irtam oda zarojelbe hogy ne az legyen h " akkor most vedekeztek vagy sem stb stb "
sajnalom hogy ilyen roszul siekrult megfogalmaznom..
a kerdes az lett volna.. h masok is agodnak e rajtam kivul h esteleg fog. gatlo melet esnek teherbe vagy valami;) tudom hogy arra valo h ne essek teherbe de.. az a 1% mindig ottvan...
Amugy meg szivizd azt akit akarsz ne itt rakd a fejed mert te olyan nagyon okos vagy :) (Y)
Inkabb értelmezzetek akerdest.. ne rögtön szidjatok amasikat.. ez aztan a szint.. (Y) BUNKOK:)
KÖszönöm a rendes valaszt :) !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!