Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A noi ovszerrel ugyan olyan jo lessz az egyutlet mint ovszerek nelkul? Vagy ezzel a fajta ovszerrel is csokken az elmeny?
Figyelt kérdés
aki hasznalt mar ilyet az irja kerem ija le h mit gondol rola.#noiovszer
2013. júl. 25. 14:57
1/6 anonim válasza:
Mindenképp csökken az élvezet. A fogamzásgátló a legjobb.
2/6 A kérdező kommentje:
de fogamzasgatlot nem szeretnem h szedjen a baratnom:( miket tudtok ajalani h ne keljen ovszert hasznalni es ami legalabb 70% eselyt ad arra h ne legyen terhes? nagyon ovszer ellenes vagyok. attol mindig lelankad egy ido utan. ha meg nem lankad le akkor meg nemtudok elfele elvezni:(
2013. júl. 25. 15:11
3/6 anonim válasza:
Női óvszer = pesszárium. Nem is érzed. Ez olyan, mint egy kupak, rácuppan a méhnyakra és nem engedi be az ondót, így akadályozza meg a terhességet. Nem pedig az egész hüvelyt borítja be. Tehát ezt nem szabad érezni. Maximum macerás, mert fel kell előtte helyeznie bentre magának a nőnek. Meg kellenek hozzá ilyen spermaölős krémek, hogy biztosan jól zárjon.
4/6 anonim válasza:
Utolsó! Vedd már a fáradtságot és írd be a google-be hogy női óvszer! Azután szólj hozzá, ha egyáltalán tudod hogy mi az!
5/6 anonim válasza:
Vettem a fáradságot és ma is tanultam valamit. Azt hittem a pesszáriumról beszél.. Viszont ennek mi értelme van, kb nem a férfin van, hanem a nőben, szinte ugyanaz. Akkor inkább szerezzenek be pesszáriumot tényleg :)
6/6 anonim válasza:
Értelme semmi, de most gondold el milyen ciki lenne ha az űrlények ellátogatnának hozzánk, megvizsgálnák a szexuális szokásaink és rádöbbennének, hogy csak férfi nemi szervre van óvszer. Na ugye. Nyílván ez járt a kitalálók fejében is amikor piacra dobták:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!