Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dienille fogamzásgátlót írtak fel a pattanásos bőrömre. Mikor kezd el látszódni a hatása?
Figyelt kérdés
2 levelet szedem, de még semmi javulás..
Tapasztalatok?
2013. júl. 25. 12:52
11/21 anonim válasza:
Ja, rokonom is étrenddel jön..... Neki nagyon rossz a bőre.
12/21 anonim válasza:
Nem tapasztalatból. Azt viszont tapasztalatból mondom, h a nőgyógyászok nyakra-főre felirják a tablettát, mert ők %-ot kapnak utána....
13/21 A kérdező kommentje:
Elakartam menni étrend kivizsgálásra, de 70ezer Ft alatt nem úsztam volna meg
2013. júl. 25. 13:26
14/21 anonim válasza:
Dietetikus 15-30 e. 70 ezres vizsgálatról nem tudok, átverésnek néz ki. Ehhez nem vizsgálat kell, hanem ki kell próbálni a megfelelő étrendet.. Ha kell küldök erről linket.
15/21 anonim válasza:
Nekem anno még mikor Bp.-en éltem dietetikus ingyen volt, annyit kért, h havonta menjek mérlegelni, bár én másért mentem.
Amúgy gyógysz@r ellenes vagyok. Ajánlom figyelmedbe a cenzúrázott egészséget.
Meg ezt az oldalt:
16/21 anonim válasza:
Államilag nincs igazán színvonalas dietetikai ellátás, meg kevés a jó szakember. Ezért írtam a magán árakat.
17/21 anonim válasza:
Én nem étrended vizsgáltatnám, hanem endokrinológussal hormonszintet, hogy mi az a testedben, amit még egy cypromix sem tudott megváltoztatni. Endokrinológus beutalós, egy barátnőmnek 4 hónapra adtak időpontot, 15.000-ért ment magánhoz egy héten belül. Neki 1 év alatt 2x volt vérzése, tiszta pattanás volt a háta és neki is fogamzásgátlóval akartak jönni. Az endokrinológus csinált egy vértesztet, kiderült, hogy a tesztoszteronja az egekben van, illetve olyan magas prolaktin szintje volt, mint annak, aki éppen szült és szoptat, csak hogy éppen még terhes sem volt. Ezt 1,5 hónapja kezelik neki egyetlen darab gyógyszerrel, ami nem hormon. Szerintem hormonális úton indulj el és annak járj utána. Amíg antibébit szedsz persze nincs értelme, mert hamis eredményt mutat egy hormonvizsgálat.
18/21 anonim válasza:
Én szedtem fogamzásgátlót, többfélét is de egyiktől sem lett szebb a bőröm. Nem mindenkinél működik.
19/21 anonim válasza:
A Cypromix sokkal erősebb ilyen téren. ha az sem használt, jó eséllyel a Dienille sem fog érni smemit. De persze próbálkozni lehet.
De inkább egy endokrinológiai kivizsfgálás lenne indokolt.
20/21 anonim válasza:
Nekem a fogamzasgatlotol csak rosszabb lett a borom! Tokre megertelek szornyu amikor okoskodnak az emberek engem is idegesit amikor mar az orvost is megkerdojelezik de hidd el hogy ez a fogamzasgatlo nagyon gaz. Rengeteg ismerosom van aki most akar gyereket es nem esik teherbe abbahagytak es ujra pattanasos a boruk, a hajuk hullik. Hiaba mondjak azt hogy a mai fogamzasgatlokban kicsi a hormomtartalom valami nem stimmel hogy ilyen karosodasokat okoz.ha teheted ne szedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!