Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire valószínű, hogy így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű, hogy így teherbe estem?

Figyelt kérdés

A ciklusom 6 napján védekezés nélkül lefeküdtem a barátommal. A ciklusom rendszeresen 28 napos.

Tudom, hogy butaság volt, nem kérnék ilyen hozzászólásokat. Az ismereteim alapján az esély minimális, de nagyon érdekelnének más tapasztalatai, tanácsai (pl. az esemény utániról.)

Előre is köszi az értelmes kommenteket.

2013. júl. 25. 10:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nah, akkor mondom mit tegyél. Nekem is kiszakadt a gumi a párommal, pont a 14. nap körül...

Menj el a kórházba, ahova éppen ki vagy rendelve. Megkeresed a nőgyógyászatot, egy orvost, elmondod h mi volt ez meg az, vársz két percet, és ott a recept a kezedben. Nálam ez volt, a Bajcsy kórházban. :)

Remélem segítettem.

16/L

2013. júl. 25. 11:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát, egy nőgyógyászati vizsgálat amúgy se árt már, ha 18 éves vagy, úgyhogy ideje, hogy felkeress egyet.
2013. júl. 25. 11:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Oké, hogy papíron 72 órán belül véd az eseményutáni tabletta, de a valóságban minden óra elteltével csökken az esély a védelemre. Tehát most döntsd el, hogy be akarod-e venni vagy sem, mert a hetvenedik órában már lehet mindegy lesz...

Én pont a peteérési időszakban szívtam meg egy gumiszakadást, kb 16 órával később már az orvosnál ültem és azt mondta, hogy lehet már mindegy, de persze vegyem csak be. Oké, hogy neked van még pár napod, de mint már írta valaki, a nő nem gép.

2013. júl. 25. 13:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Emiatt nehogy már bevegyél eseményutánit!!! Azt a lórúgásnyi hormont tartogasd a sürgős esetekre, amikor elszakad a gumi és benned megy el a pasid.. mert ilyen tabit csak évente 2x szabad bevenni, de jobb kerülni, ha lehet.... Mellesleg én 2évig védekeztem megszakitással, és nem lettem terhes. Bár a termékeny napokat kerültük. Most akarunk rátérni az óvszerre, de csak a termékeny napok erejéig. Azt azonban hozzá kell tennem, h a pasim 27 éves. Én se vagyok tizenéves. A te korodban én még nagyban gumiztam.....
2013. júl. 25. 13:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsi az esélye a terhességnek, de ezek a babák olyanok, hogy akkor jönnek, amikor ők akarják és eléggé nem foglalkoznak a statisztikákkal...

Az eseményutáni nem gáz. Én eddig 2x vettem be életemben, és semmi nem lett tőle, szabályosan megjött amikor kellett. Nem olyan gáz, azért riogatják vele a népet, hogy a sok felelőtlen tini...khm,khm... ne kapjon rá, mint a cukorkára, mert rendszert nem kell csinálni a szedéséből.

2013. júl. 25. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Pedig eléggé gáz.. mert attól h te nem látsz magadba, attól még káros.. én is vettem már be, nem lett tőle semmi bajom, de mi van ha 2nap múlva meg elszakad a gumi.. érted..
2013. júl. 25. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
#14: hol láttál olyat a kérdezőtől, hogy megszakítással csinálták?
2013. júl. 25. 16:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak holnap reggel fogom tudni bevenni, de beveszem.
2013. júl. 25. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért nem szakadnak azok a gumik csak úgy! Szép is lenne! Van akinek több is elszakadt már, de olyan is, akinek soha egy sem.
2013. júl. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!