Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy csomó ismerősömnek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csomó ismerősömnek volt terhességmegszakítása, miért mentek bele mindenbe?

Figyelt kérdés
Lányok,egy csomó ismerősömnek volt terhességmegszakítása és zömében még 18 alatt.Ti nem féltek mikor tapasztalatlanul 12-16 éves kor közt belevágtok a szexbe?Nekem egy ismerősöm se mondta hogy ez olyan nagyon jó élmény lett volna,miért nem vártok kicsit tovább?A 18+ barátotok bead nektek minden hülyeséget előtte,rosszabb esetben még hazudik is a ti károtokra és ha esetleg megvan a baj,csak a fejét fogja,vagy közli hogy ez már a ti bajotok,nem kevés az ilyen...Miért hagyjátok magatokat kihasználni tapasztalatlanul?Nos?
2009. okt. 22. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amúgy semmi értelme nem lenne korhoz kötni a dolgot, akkor max. mindenki "titokban" csinálná... 18 év alatt cigizni se szabad, aztán nézz körül az utcán.;)
2009. okt. 24. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt terhességmegszakításom, de én is 15 évesen vesztettem el, és azért mentem bele mert kíváncsi voltam, és azért nem féltem hogy terhes leszek mert nem fogtam fel ha mégis akkor mi van, szóval a súlyosságát. Nem is nagyon érdekelt. De védekeztünk mert a pasimnak volt esze elvégre ő 21 volt.De szerencsére nem történt semmi. 2 éve élek nemi életet óvszerrel, és eddig csak 1 esemény utánit kellett bevennem. Semmi gond nem volt.
2009. okt. 24. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
uccsó. akkor maraha nagy mákod volt, hogy legalább a pasid gondolkodott. a legtöbb leszarj@ hogy védekezzen-e vagy se. minek? nem ő lesz terehes, nem igaz? aztán úgyis csak erre kellett a csaj.
2009. okt. 24. 17:57
 14/16 anonim válasza:
37%

Mert cigányok és nem ismerik az óvszert.

/Legalább is nem tellik rá a segélyből.../

2009. okt. 24. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Ejj, a rasszista mindenit...
2009. okt. 24. 23:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Hű ez tök jó volt.Már nem is írok mindre,csak általánosságban.Sejtettem hogy nem azok fognak ide írni akiknek volt,de jó volt nézni ki hogy védi a saját álláspontját.Lehet nekem a szex 15 évesen azért furcsa csak mert a duplája vagyok,de nekem egy 15 éves - kislány.És 21 évesen is annak láttam egy 15 évest.Annak aki írta h lepontozom,ha olvassa én mindent hasznosnak véltem amit írtatok,lévén csak a kíváncsiságom tetette fel velem ezt.Na még egyszer előretetetem a kérdésem,hátha okosabb leszek vagy hallok újat.Köszi minden választ!
2009. okt. 25. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!