Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfi fogamzasgatlo letezik? Es ha igen lehet kapni recept nelkul is?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 13:20
2/12 anonim válasza:
Igen, úgy hívják óvszer. Recept nélkül is kapható.
3/12 anonim válasza:
Férfi fogamzásgátló nem létezik maximum az elköttetés .. Esetleg ami kevésbé komplikáltad pharmatex
4/12 A kérdező kommentje:
nem ovszerre gondoltam hanem valami tablettara v valami.
2013. júl. 24. 13:21
5/12 A kérdező kommentje:
es mi az a pharmatex?
2013. júl. 24. 13:22
6/12 anonim válasza:
Férfi fogamzásgátló tabletta nincs.
7/12 anonim válasza:
jajj de tájékozatlan itt mindenki...
kedves kérdező egyáltalán nem beszélsz butaságokat
De jelenleg ez még tesztelés alatt van pár évig még biztosan nem lesz kapható.
8/12 anonim válasza:
nem bíznám a pasira a tabletta szedését.....
9/12 anonim válasza:
én meg igen :D több nő van aki fel akarja magát csináltatni mint ahány pasi fel akarja akarata ellenére csinálni a nőjét :D
10/12 A kérdező kommentje:
meg szerintem minden fiu igyvan ezzel a dologgal aki igazan szereti a baratnojet feleseget h ne szedje a fogamzasgatlot. legalabb is en inkabb igyvagyok vele. mert inkabb en szedjem mint a baratnom. es inkabb tabletta mint gumi mert gumiban nemtudok elelvezni es kb 30 perc-1 ora utan lelankadok.
2013. júl. 24. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!