Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fajta a legjobb? (árban teljesen mindegy)
Szüzek vagyunk mind a ketten,hamarosan meg fog történni az első! :) Melyik fajta óvszert ajánljátok? Miért? Mit tapasztaltatok vele?
A korod és a nemed is írd oda,kérlek! :)
Mindegyik ismert márka teljesen megbízható!
Ha az egyik Hipermarketbe veszel azt amit találsz, azon márkáknak a 90%-a olyan, hogy gyártás során egyesével tesztelik őket!
Ha kicsi a pasid cerkája akkor Masculan és Rako javasolt, ha normál méret akkor DUREX vagy LifeStyles. Ha nagy akkor meg nem tudom, mert már régen vettem óvszert és akkor is gondban voltam. Ja igen! Masculan XXL Black.
Üdv, a 2. voltam.
Az ismert márkák mind megbízhatóak, teljesen mindegy, én spec a Durexre esküszöm. Azok közül a kedvenc a mentolos, de más eszementet nem hallottam még rajtam kívül, akinek az bejött volna.
25/N
PS: Ma már kérdezted, csak akkor megadtál 4 lehetőséget is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!