Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5napja szedem a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5napja szedem a fogamzásgátlót. Már nyujt védelmet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
a tajekoztatoban nem irja? amugy a legtöbb az első szemtől véd, ha a mensi első napjan kezdted. mit szedsz????
2009. okt. 20. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem a doki 1 hónapot mondott, de lehet vannak másfajta tabik is ami hamarabb hat.
2009. okt. 20. 00:56
 3/7 anonim ***** válasza:
A helyedben 2 hetet mindenképpen kivárnék vele.
2009. okt. 20. 01:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Első 1 hónap után véd rendesen! 2 hét után semmiképpen nem! De gondolom azért vársz még...1hónapot legalább
2009. okt. 20. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
betegtájékoztató, vagy dokitól kérd meg, mert így h. nem tudjuk milyen fajtát szesz, mi sem adhatunk rá választ, mert minden gyógyszer más és más, jah és minden szervezet is más és más....
2009. okt. 20. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:

betegtájékoztatóm: első szemtől véd, ha a mensi első napjától szeded.

ha a 2-5. napján kezded, akkor 7 napig kiegészítő védekezés ajánlott. szóval 1 hét után véd, ezt a dokim is mondta, mert én a 3. napon kezdtem szedni, de ő mondta, hogy várjunk 2 hetet. no, mi 1,5 hónapot vártunk, és a második levél után egy nappal később jött meg, volt para h terhes vagyok, de nem. uh még várjatok, ha nem szeretnétek gyereket!

2009. okt. 20. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy véd. Persze, fogamzásgátló is válogatja. Én Yadine-t szedek.
2009. okt. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!