Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor kezdjem el a fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdjem el a fogamzásgátlót, hogy hétvégére biztos NE jöjjön meg? Yasminelle szedőket kérdezném!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most fogom elkezdeni a yasminelle tabletta szedését. És arra lennék kiváncsi, hogy a tabi mentes időszakban hanyadik napra jön meg nektek , mert a könyv 2., 3. napot ír. Pont ma jött meg, és úgy szeretném variálni,hogy hétvégére soha ne jöjjön meg, csak kizárólag hétköznap. Mikor vegyem be akkor az első szemet, hogy így álljon be? Pénteken ?

( a szombatot naggyon nagyon szeretném menszesz nélküli időszaká tenni) mert akkor lehetek csak a párommal : )

előre is köszii

2009. okt. 19. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól olvastad 2-4-ik nap között szokott megjönni, vagyis az optimális tényleg a péntek vagy szombat, de idővel beáll. és utólag lehet korrigálni, tovább szeded vagy egy nap kimarad.
2009. okt. 19. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
figyi, a tabidat a menzesz első napján kell bevenned, h védjen. nemám csakúgy akármikor...ésmajd később lehet vele variálni...
2009. okt. 19. 23:05
 3/8 A kérdező kommentje:

A tájékoztatón az ált, hogy ha első napon szedem be akkor már rögtön védett vagyok, de be lehet szedni 2-5. napokon is amikor megvan ( de akkor egy hónapig még kiegésíztő védekezés kell)

Inkább beveszem most az elején később, minthogy utána korrigálni kelljen, csak nemtudom mikor kezdjem el a héten,hogy ne szombatra essen

2009. okt. 19. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:

sztem akkor vasárnap. de csak akkor, ha ezmég beleesik a menzeszed 2-5 napjába.

de ez eléggé egyénfüggő, mert nemmindenkinek a 2., 3. napon jön meg, van akinek a 4. v 5. napon.

a vasárnapot azér ajánlom, mert ha leszámolsz 21 napot, akkor szombaton fog elfogyni a tabid, tehát szombaton meg vasárnap tuti h nemfog megjönni.

de fontos h a szerda azmár nemjó, mert akkor kedden fog elfogyni a tabid, és kb pénteken fog megjönni, azmeg ugye szívás.

2009. okt. 19. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:

én pont ezért szedem ugy,hogy csütörtökön veszem az utolsót, pénteken az elsőt,hétfőn megjön,péntekre el is mulik

de ezt igy akkorsem tudod,bekell szedned 2-3 levéllel mire rájössz h hanyadik napon jön meg

2009. okt. 20. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
legelső körben az első levelet mindenképpen a menstruáció első napján kell elkezdened, úgyhogy most nincs más lehetőséged mint hogy beveszed ma, különben nem fog védeni, köv levéllel már variálhatsz. nekem 4. napon szokott megjönni. úgy csináld hogy annyival lerövidíted a szünetet amennyivel szükséges (nem hosszabbítod!) és akkor onnantól áttevődik másik napra az első szem, 2 nap kevés, 3-4 nappal számolj, sztem pénteken vedd be az első szemet és akkor csütörtöki napon fogod befejezni a levelet, vasárnap vagy hétfőn fog így megjönni. de azt tudd hogy az első 2-3 hónapban össze vissza fogsz pecsételni, én az első hónapot konkrétan végigvéreztem vele... 4. hónaptól állt be úgy hogy csak és kizárlóag a szünetben jött meg.
2009. okt. 20. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok látom közben írtad hogy 5. napon vennéd be, sztem vedd be ma mert vérezgetni fogsz és inkább a második levelet hozd előrébb a szünet lerövidítésével, ilyenkor az elején még úgy sem kiszámítható a vérzés, de ha ma beveszed akkor már szexelhettek mensi után.
2009. okt. 20. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

én sosem vérezgettem közben

kezdd el elsőnap,hamarbb véd,majd korrigálod a napot

2009. okt. 20. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!