Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Belara nevü fog gátlo télleg fogyaszt?
Figyelt kérdés
2008. jún. 25. 16:11
1/10 anonim válasza:
Hát nem tudom ezt honnan hallottad. De ellenkezőleg. Én szedtem 1 hónapig és ezalatt 3-4kg-t híztam. Olyan farkasétvágyam volt, hogy majdnem egy egész pizza után még mindig éhes voltam. Szörnyű volt.
2/10 anonim válasza:
Mitől fogyasztana már egy fogamzásgátló???!!
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy fogyaszt-e....de én Yasminelle-től fogytam 3kgt mikor szedni kezdtem. :)
4/10 anonim válasza:
SZIASZTOK.
ÉN 8-HÓNAPJA SZEDEM A BELARÁT ÉS 3KG FOGYTTAM , AZ ÚJ FGAMZÁS TABLETTÁKTÓL MÁR NEM LEHET HIZNI:)
5/10 anonim válasza:
sziasztok.
én is a belarától fogyttam, irigylem aki hizik töle:(
6/10 anonim válasza:
én is híztam tőle...:(...amióta szedem kívánom a csokit:(
7/10 anonim válasza:
nálam semmi súlyváltozás nem volt csak a melleim lettek 1 számmal nagyobbak 75Bröl 75Cre nöttek :)
8/10 anonim válasza:
Yasminellet szedek 1hete, de azóta alig eszek, eddig se ettem sokat, de most még annyit se, gondolom fogyni fogok tőle, de hát mit bánom én:)
9/10 anonim válasza:
Én 1 éve szedem, nem ettől híztam, hanem attól, hogy mindig ettem. Most lefogytam. De nem a bogyótól, hanem azért, mert én akartam...
Én mindenképpen váltani akarok róla, mert hisztis lettem tőle, és nem kívánom úgy a szexet, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!