Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VikingBeard kérdése:
Mekkora óvszer lenne ideális?
Figyelt kérdés
Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy mekkora óvszer lenne ideális egy ekkora méretű péniszre:
Hosszra:15,6
Kerület vastagság: 14cm
Illetve,a You&Me márkájú óvszer ideális választás?
Üdv.:17/F
2013. júl. 14. 06:51
1/17 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de engem is érdekelne, ugyanilyen méretem van :D 14/f
2/17 anonim válasza:
Azt a kerületet elírtad szerintem. 14??? OMG! Mi durexszel nyomjuk és még soha nem volt gond.
3/17 anonim válasza:
a kerület és a vastagság k...... nem ugyanaz szex előtt ugorj be a matektanárhoz! :D majd az ellátja a bajodat :D
4/17 A kérdező kommentje:
Kerületi vastagságra azt értem,hogy körbe mérve milyen vastag :D
Ennek utána olvastam,ott írták hogy így írják...akkor most nem tudom :D
2013. júl. 14. 07:42
5/17 Lakatos Nintendó Pik válasza:
szerintem ha ilyen sötét vagy, ne szexelj
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor anyud nagyon csalódott lesz,már megígértem.
2013. júl. 14. 08:26
7/17 Lakatos Nintendó Pik válasza:
az anyám halott, sok sikert hozzá
8/17 A kérdező kommentje:
Akkor meg ne küldj idióta hozzászólásokat :)
2013. júl. 14. 08:32
9/17 Lakatos Nintendó Pik válasza:
akkor ne tegyél fel idióta kérdéseket
10/17 A kérdező kommentje:
Én nem tartom idióta kérdésnek,mivel még sosem vásároltam óvszert,és most szeretnék,és nem akarok fölöslegesen pénzt költeni rossz méretre.Ennyi az egész.
2013. júl. 14. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!