Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszkor kezdtem el szedni a fogamzásgátlót. Mit tegyek?
Szerinted a BETEGTÁJÉKOZTATÓT miért rakják a gyógyszer mellé?
Azért hogy több fát kelljen kivágni?
Hívd fel szépen az orvosod és mondd el neki, hogy milyen okos voltál!
Egyéni vélemény: hagyd abba, de rögtön és eszedbe se jusson újból elkezdeni addig, amíg meg nem tanulsz olvasni, mert a gyógyszert nem analfabétáknak találták ki.
Sok a hibalehetőség a szedésben és ha arra se veszed a fáradtságot, hogy elolvasd, mikor mi a teendő, akkor könnyen terhes lehetsz a gyógyszer mellett.
Arra már magamtól is rájöttem, hogy hülye voltam, köszi a megerősítést... igazából arra lennék kíváncsi, hogy ha ezt rendesen végig szedem és megtartom a szünetet, a második levél elkezdésekor már védeni fog?
Persze, gondoltam hogy mivel elrontottam az elkezdését így ebbe a hónapba eszembe se jutna óvszer nélkül...
Nem érted a lényeget!
Az a legkisebb baj, hogy véd-e ebben a hónapban vagy sem!
Nem megfelelő időben elkezdve a gyógyszert úgy bekavarsz a szervezetednek, hogy örülhetsz, ha nem leszel meddő örök életedre!
Ha jót akarsz magadnak, akkor abbahagyod és megvárod míg rendeződik a természetes ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!