Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatexrol mi a velemenyetek?
Mi használjuk.
Amikor a puncijába élvezek és nem a szájába akkor ezt használjuk.
Egy kicsit fura égető érzés a farkamnak de nem veszélyes.
Kb 10 perccel a felhelyezés után kezd hatni....
Annyira biztonsagos, hogy a nogyogyaszok be akarjak tiltatni. Annyira biztonsagos, hogy letezik a pharmatex-baba kifejezes.
Aki pharmatex mellett nem lesz terhes, az vagy baromi mazlista, vagy mas baja van.
Pár hete olvastam itt egy kommentet, ahol egy nő írt pontosan erről a témáról. Ő mondta, hogy terhesgondozáson volt, de várnia kellett a váróban a többi kismamával együtt. Aztán valahogyan szóba jött a Pharmatex és kiderült, hogy a váróban ülő 10 nőből 9 Pharmatex mellett lett terhes. Nos, ez szerintem elég tanúlságos történet. :)
A Pearl Index egy olyan index, ahol azt tesztelik, hogy 1 év alatt 100 nőből mennyi esik teherbe a különböző fogamzásgátlási módszereket használva. A spermicidek, ergo a kúpok, krémek, meg a hasonló hülyeségek, a 4. helyen állnak. A pontos százalékos arány 5-20, tehát 1 év alatt 100 nőből 5-20 esik teherbe Pharmatex mellett. Ezt nem én találtam ki, itt van a hivatalos Pearl Index: [link]
Én nem bíznék meg benne, inkább óvszer, vagy tabletta. Általában azok a párok "védekeznek" így, akiknél nem lenne gond egy esetleges terhesség. Ha minden kötél szakad és csak ez a mód marad, akkor pedig érdemesebb kombinálni a megszakítással, vagy a naptár-módszerrel. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!