Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masculan óvszer használata után nagyon csípett/égett a hüvelyem, más szagú a vizeletem is. Allergia?
Figyelt kérdés
Szerdán mikor együtt voltunk a párommal, kipróbáltuk a Masculant, jónak tűnt, csak utána valahogy csípett belülről.
(és közben is fájt a szex, pedig már fél éve együtt vagyunk..)
Olyan mint amikor felfázol és vizelési ingered van, és nagyon csíp..
Megmozdulni is alig tudtam.
Aztán a 4. menetnél már nem fájt.. de előtte igen.
Mi lehetett?
Kb. azóta van hogy a vizeletemnek erősebb a szaga.. Nem tudom lehet-e jelentősége..
2013. júl. 9. 22:56
1/5 anonim válasza:
Egy jó tanácsom van: menj el nőgyógyászhoz!!!
2/5 anonim válasza:
Mi is azt használunk,nekem nincs tőle bajom. Lehet,hogy a sikosító bánt. Szerintem menj el orvoshoz és vidd magaddal az óvszeres dobozt.
3/5 anonim válasza:
A vizelet miatt inkább nőgyógyászhoz menj el, de ha csak csíp meg fáj esélyes az allergia, pl nekem minden latex tartalmú óvszer hasonló tünetet produkált, ahogy latexmentest próbáltunk, megszűnt.
4/5 anonim válasza:
A csaj AIDS-es, a gumi meg kilyukadt. Így jártál, ezek az első tünetek.
5/5 A kérdező kommentje:
hahaha.. utolsó.. jót nevettem :)
Életemben nem feküdtem le senkivel a páromon kívül.
Ő pedig rajtam 2 lánnyal de mindkettőnek Ő volt az első..
Azért köszi hogy próbálod rámhozni a frászt, szerintem egy ilyen komoly dolgot nem kellene ilyen egyértelműen kijelenteni, ha nem vagy benne biztos.
2013. júl. 31. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!