Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Be lehet azt képzelni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be lehet azt képzelni hogy valaki terhes ha minden percben arra gondol hogy az lehet mert késik és mindig látja magán a tüneteit?

Figyelt kérdés
Vagy csak már túlságosan beképzelem? Jövőhétem már bebizonyosodok róla 100%-an. De addig nem tudok másra gondolni csak erre. Szerintetek is csak már beképzelem?
2009. okt. 18. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán lehet. Szülésznőnek tanulok és már nem egy olyan esetről meséltek az egyetemen, hogy egy-egy nő olyan szinten bebeszéli magának, hogy még a hasa is megnő és konkrét (ál)szülést kell rajta levezetni, szülési fájdalmai vannak stb. Még a baba rugását is érzik, közbe nem is várnak babát.
2009. okt. 18. 10:34
 2/6 A kérdező kommentje:
úristen...ilyen is van???????? hát nagyon köszi inkább 100%-an bebizonyosokok rajta hogy ne képzelödjek itt össze vissza!!
2009. okt. 18. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem te a tegnapi vagy gondolom. Te tényleg nagyon beteg vagy. Pszihológushoz menj.
2009. okt. 18. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:
na ne magyarázzál itt benekem majd ha te kerülsz ilyen helyztebe akkor majd ugyanugy kivánom vissza a te jókivánságaidat drágaságom!!!húúú teeee egyébként ne szenvej hogy istenemezel itt inkább imádkozz érte jobban teszed,ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor sehohgysem a beugatásaidat pedig tartogasd a gatyádba!!!
2009. okt. 18. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, ez hasonló, mint a hipochondria. Beképzeled magadnak, a tüneteit látni véled magadon, holott nem vagy az.

Midnenekelőtt lazíts, nincs értelme aggódnod. Esetleg keress fel egy pszichológust, és ezt tényleg nem bántásból mondom! Elvégre azért dolgoznak, hogy ha valaki érzelmileg szorult helyzetbe kerül, lelkileg megbetegszik, akkor segítsenek rajta. (Pszichológust mondtam, nem pszichiátert. Pszichiáter akkor kell, ha a pszichológus már nem segít.)

Na meg vegyél terhességi tesztet, és bizonyosodj meg róla, hogy erhes vagy-e!

2009. okt. 19. 02:43
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi aranyos vagy amugy a normális válaszokat nagyonn tudom értékelni!!! ma voltam nőgyógyásznál,ultrahangos vizsgálat volt de nem látszott hogy terhes vagyok e ,és holnap lessz terhességi teszt ugyhogy holnapra beleszek bizonyosodva :)

mégegyszer köszi,amugy nincs semmi bajom hogy most pszihologushoz kellene menyek ezt csak ugy kiváncsi kérdeztem hogy van ilyen hogy belehet e képzelni...hálisten még nem tarok ott,csak késik és ezmiatt van bennem egy kis para!! nincs ebbe semmi különös

2009. okt. 19. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!