Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be lehet azt képzelni hogy valaki terhes ha minden percben arra gondol hogy az lehet mert késik és mindig látja magán a tüneteit?
Igen, ez hasonló, mint a hipochondria. Beképzeled magadnak, a tüneteit látni véled magadon, holott nem vagy az.
Midnenekelőtt lazíts, nincs értelme aggódnod. Esetleg keress fel egy pszichológust, és ezt tényleg nem bántásból mondom! Elvégre azért dolgoznak, hogy ha valaki érzelmileg szorult helyzetbe kerül, lelkileg megbetegszik, akkor segítsenek rajta. (Pszichológust mondtam, nem pszichiátert. Pszichiáter akkor kell, ha a pszichológus már nem segít.)
Na meg vegyél terhességi tesztet, és bizonyosodj meg róla, hogy erhes vagy-e!
köszi aranyos vagy amugy a normális válaszokat nagyonn tudom értékelni!!! ma voltam nőgyógyásznál,ultrahangos vizsgálat volt de nem látszott hogy terhes vagyok e ,és holnap lessz terhességi teszt ugyhogy holnapra beleszek bizonyosodva :)
mégegyszer köszi,amugy nincs semmi bajom hogy most pszihologushoz kellene menyek ezt csak ugy kiváncsi kérdeztem hogy van ilyen hogy belehet e képzelni...hálisten még nem tarok ott,csak késik és ezmiatt van bennem egy kis para!! nincs ebbe semmi különös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!