Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tovább szedése mellett terhes?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete abbahagytam pénteken a fogamzásgátlót, beszedtem az egész levél Tri Regolt. Ez után vasárnap közbejött egy program, amit a vérzés nehezitett volna, igy úgy döntöttem, hogy folytatom a tablettát, tovább szedem egy kicsit, nem tartva meg a szünetet (ez az utasitás szerint lehetséges). De ugye kimaradt a szombati tabletta.. És a barátommal volt szex ez után. Nem tudom, hogy a terhesség lehetősége igy is fennállhat e, hogy kimaradt egy nap, de úgy, hogy az egész levelet végigszedtem. Nem lenne probléma, ha baba lenne, mivel lassan tervezzük már!2013. júl. 9. 15:56
1/2 A kérdező kommentje:
Mar van egy babam, az akkori terhesseg is szornyu faradtsaggal es etvagytalansaggal kezdodott, most is igy erzem magam, ezert merult fel bennem, hogy esetleg ez lehet a dologban.
2013. júl. 9. 16:13
2/2 anonim válasza:
Nem.
Lehet így rövidíteni a szünetet. Ugyanúgy védett voltál szombaton is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!