Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtünk a barátommal vasárnap este,5. napja szedtem a fogamzásgátlót, és óvszer nélkül feküdtünk le a barátommal. A barátom állítása szerint azután élvezett el miután kivette. Vélemény?
Ha olyan a tablettád, amit ha a vérzés első napjától kezdve szedsz és véd, akkor gond nincs, védve vagy.
Viszont ha nem olyan a tabletta, illetve ha olyan, de nem a vérzésed első napján kezdted el szedni, akkor még nem hatott. Vagyis az olyan, mintha nem is szednél gyógyszert és úgy csináltátok volna.
Fogamzásgátló szedése mellett pedig nem lehet esemény utáni tablettát bevenni.
Én a második napján szedtem be,mikor már nem barna folyásom volt hanem rendes menstruációm.Voltam gyógyszertárban,ott azt mondták,hogy megvehetem,de nem kéne hogy baj legyen..
nemtudom mit tegyek,nem jönne jól egy terhesség..
Pontosan a múltkor olvastam egy cikket erről a barnázós, rendes piros véres dologról. Ott azt írták, hogy az számít a ciklus első napjának, amikor nem ez a barnás alvadt vér távozik a szervezetedből, hanem az élénkpiros, rendes vér.
Ettől függetlenül szerintem várhattatok volna még, ugyanis nem kizárt a terhesség. Értem én, hogy nem hiányozna a terhesség, de akkor miért nem tudtad elolvasni a betegtájékoztatót az elejétől a végéig? Hiszen pont az ilyen esetekre találták ki...
Én nem vennék be eseményutáni tablettát, egy normálisabb orvos fel sem írja, ha közlöd vele, hogy fogamzásgátlót szedsz.
Annyi szerencséd lehet, hogy még a ciklusod elején voltál és a barátod (állítása szerint) nem élvezett beléd.
Szerintem egy hetet nyugodtan várhattál volna.
Én most kezdtem alkalmazni a hüvelygyűrűt, aminek a tájékoztatójában le volt írva, ha az első 7 napon szexelnék, használjak mindenképp más fogamzásgátló módszert is, mint pl. óvszert.
Én megvártam és bár nem élvezett belém sem a barátom, így is félek...nem is értem, hogy tudsz ilyen nyugodt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!