Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elso level fogamzasgatlo szedese utan (mirabella) lehet mar olyat csinalni, hogy nem tartok szunetet?
Figyelt kérdés
Nyaralas miatt erdekelne, csak felek, hogy ebbol valami baj lehet, hogy mar rogton az elejen nem tartok szunetet . Velemenyek? Vagy csinalt mar ilyet valaki? Verzes lehetseges igy?2013. júl. 8. 11:40
1/7 anonim válasza:
Ő... drágám, mi itt magánemberek vagyunk. Mi is csak annyit tudunk, ami a betegtájékoztatóban le van írva!!! Dönts belátásod szerinte, vagy konzultálj orvosoddal....
2/7 A kérdező kommentje:
Velemenyeket kertem, nem cinizmust
2013. júl. 8. 12:12
3/7 anonim válasza:
De úgy bírom amikor nem értik meg.....
Amúgy a te betegtájékoztatósban az nincs leírva, hogy pecsételő vérzést okozhat? Tehát tologathatod te a mensid, ha helyette egész hónapban vérezgetsz :) DE mi azt sem tudhatjuk, hogy vajon tényleg lesz-e ilyen vérzésed, vagy nem. Ezért mint már mondtam, csak annyit tudunk, ami a kis papírosra le van írva és neked ez alapján ajánlom a döntést. Ez nem cinizmus, hanem tények.
4/7 anonim válasza:
Szerintem az első levélnél ne szórakozz ilyenekkel , én is ezt szedem én nem mertem , ink használj tampont
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom .
2013. júl. 8. 13:10
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom
2013. júl. 8. 13:10
7/7 anonim válasza:
Első levélnél nem ajánlott kihagyni a szünetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!