Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Talán most mégsem védett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán most mégsem védett 100%-ig? Vélemények, tapasztalatok!?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy amúgy sem véd 100%-ig a hüvelykúp de most nem ez a lényeg.pé.-kor együtt voltam a párommal és elötte és utána is.Hüvelykúppal védekezünk de nem vártuk meg a 10 perc felszívodási időt és a végén mikor befejeztük zuhanyozásnál kiesett még egy darab is.Szerintetek van okom aggódni?És az igaz,hogy nem szabad se elötte se utána zuhanyozni?Bocsánat a tudatlanságomért de még nemrég kezdtem használni.
2009. okt. 17. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lehetőség adott, ez most szerencse kérdése, bár elég morbidul hangzik, tudom. Legközelebb olvasd el párszor a betegtájékoztatót és ELŐTTE kérdezz, UTÁNA szeretkezz. Gondolom a 72 órából kicsúsztál már, úgyhogy most nem tehetsz mást, mint hogy reménykedsz és megfogadod, hogy soha többet tájékozódás nélkül...
2009. okt. 17. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
A hüvelykúp alapból nem nyújt 100%os védelmet még helyes használat mellett sem. Az, hogy te a hatóidőt se vártad ki, illetve lezuhanyoztál utána és ki is esett belőled egy darab, gyakorlatilag egyenlő azzal, mintha egyátalán nem is védekeztetek volna. Úgyhogy csupán ennyi esélyed van a teherbe esésre.
2009. okt. 17. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Hülyeség ez a "Bocsánat a tudatlanságomért de még nemrég kezdtem használni" dolog. Aki használja, valamikor neki is első volt, vagy gyakorlatlan, de a betegtájékoztatót akkoris képes volt elolvasni vagy ha már ezt a módszert választja, komolyabban utána nézni, hogy mi is ez és mire kell vigyázni.

Természetesen lehetsz terhes, mert gyakorlatilag még a minimális védekezés sem volt meg. Nem hogy nem védett 100%-osan, hanem még 1%-osan sem.

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de abban biztos vagyok, hogy még nem vagy elég érett a nemi életre, mivel a legalapvetőbb hiányosságaid vannak a témával kapcsolatban.

2009. okt. 17. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
már alapból a hüvelykúp szar, de még a hatóidőt se vártátok meg nah meg utána a zuhanyzás és mindezt peteéréskor... mondd elolvastad a tájékoztatót amit hozzá kaptál? jó eséllyel teherbe eshettél.
2009. okt. 17. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
A hüvelykúp nem rossz. Ugyanolyan jól véd, mint minden egyéb fogamzásgátló módszer. Azért tartják rosszabbnak, mert sokan rosszul használják. Valóban a 10 percet ki kell várni. Ha csak 1-2 perccel korábban kezdtétek el, akkor nincs gond, a zuhanyzás nem javasolt, de nem tudsz vele rengeteget ártani, mivel a spermák nem hegymászók, így ami ott ragad, az nem fog továbbmenni, de az a szabály, hogy nem szabad, nehogy mégis baj legyen. Teljesen egyébként sem szívódik fel, szóval az, hogy zuhanyozásnál kiesett, nem olyan hatalmas gond. A tényleges probléma akkor van, ha nagyon keveset, vagy semennyit nem vártatok a felhelyezése után. Amennyiben megszakítást is alkalmaztatok, úgy biztosan nem lesz gond. Én azt mondom így sem lesz probléma, nincs miért aggódnod, de ha nagyon félsz, akkor legkorábban két hét múlva csinálj egy tesztet. Tényleg ne aggódj, nem lesz baj.
2009. okt. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!