Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Lehet, hogy kilyukad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Lehet, hogy kilyukadt szeretkezés közben az óvszer, honnan veszem észre?

Figyelt kérdés
Szeretkeztem a barátnőmmel, majd miután vége lett, mindig felfújom ahogy most is, semmit nem hallottam meg nem is vettem észre, hogy eresztene, de aztán megkötöttem, és utána a kötésnél ha úgy fogtam csepegett ki (A spermazsáknál fogtam és kb a közepe táján volt a görcs)... A kötésnél a görcs levegős volt ahogy láttam. Szerintetek egy esemény utáni tabletta szükséges lenne? 8 napja jött meg a barátnőmnek
2009. okt. 16. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha kicsöpög belőle a benne lévő sperma akkor lyukas, ha nem nem.
2009. okt. 16. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
a barátnőd mennyen el nőgyógyászhoz, és irasson magának fogamzásgátlót, de elöször is vegyetek terhességi tesztet, de amig nem szedi a tablettát, addig védekezzetek gumival, és mi elött elélveznél, vedd ki belöle, ugy tutira nem lesz terhes! védekezni mindig kell!
 3/10 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy kifolyt belőle-??mármint a tetején.
 4/10 anonim ***** válasza:
23:43...mire a teszt kimutatja már csak abortusz lehet.....meg nem csak gyógyszer van.Ha kiveszi előtte mi értelme van?
2009. okt. 16. 23:45
 5/10 anonim ***** válasza:
ha nagyon bevagytok parázva 72 órás.Ami nem kellemes de jobb mint idő előtt terhesnek lenni.De azt minél hamarabb.É tényleg akkor ha úgy érzitek gáz van.
2009. okt. 16. 23:46
 6/10 A kérdező kommentje:
A spermazsák tele volt, a lyuk ha volt is kb 3-4 cm-re volt tőle
2009. okt. 16. 23:53
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem tiniambulancia vagy ambulancia aztán kérjétek ki a doki véleményét.
2009. okt. 16. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha tegnaphoz képest 8 napja jött meg neki, az bizony szar - figyelembe véve az átlagos ciklushosszt és a hímivarsejtek átlagos túlélési idejét (3-5 nap) a női nemi utakban.

Bár az óvszeren való bűvészkedésedből egy szót sem értek, lényeg, ami lényeg: lyukas _lehetett_. Ez esetben menjetek el nőgyógyászhoz/tiniambulanciára, írassatok fel esemény utánit, és vegye be az aktustól számítva 72 órán belül (tehát minél előbb).

Az aktust követő 12 nap+72 órán belül tesztelhettek. (Valaki azt írta, hogy amire a teszt kimutat, addigra már csak az abortusz marad. Erre csak egy jó embriológiakönyvet tudok ajánlani, mert ilyenért dobtak ki embereket a vizsgáról nálunk. Egy medikus.)

2009. okt. 17. 00:30
 9/10 A kérdező kommentje:
A bűvészkedés annyiból állt hogy felfújtam, sehol semmi, ketten néztük nem vettünk észre semmit, spermazacskó tele. Úgy szoktam eltenni,hogy kötök egy görcsöt középtájra, hagyok benne levegőt hogy megint megnézzem a görcstöl lefele, megint nem volt elől semmi, a görcs helyén viszont utánna ha lefordítottam szivárgott.
2009. okt. 17. 00:49
 10/10 anonim ***** válasza:
istenem és arra még nem gondolt senki hogy nem volt elég erős a görcs????
2009. okt. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!