Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves srácnál legyen óvszer?
Figyelt kérdés
Mármint nem mindig,hanem szórakozóhelyeken,táborokban stb.2013. júl. 5. 21:42
4/8 anonim válasza:
Surprise blowjob miatt? :D Persze legyen, 24/7-ben légy készenlétben
5/8 anonim válasza:
xD tudod-e hogy mire használják? :D
6/8 anonim válasza:
igen, mert valószínű, hogy egy táborba vagy egy szórakozóhelyen csak is szexelni fog egy 15 éves. Nem bìrom felfogni, hogy egy 15 éves miért akar szexelni. Sem agyilag, sem lelkileg nem vagytok érettek rá. De egészségetekre!
7/8 anonim válasza:
6-os teljesen egyetértek veled, nem vágom mi lett ezzel a hülye világgal...
üdv, egy 15 éves fiú :D
8/8 anonim válasza:
Azért akar egy 15-16 éves szexelni mert jó. Ez most marha szerénytelenül fog hangzani, de aki megteheti miért ne tegye meg? Én nem érzem magamat többnek azért mert közelebbi viszonyba kerültem 1-2 lánnyal. Ugyanaz vagyok mint aki előtte. Nem olyan világrengető dolog ez. De talán az állhat a legközelebb az igazsághoz, hogy azért csinálják/csinálom mert tiltott. Csináljatok valamit amiről tudjátok, hogy nem lenne szabad. Mikor a suliban labdával bedobtátok az ablakot. Utána milyen izgalmasan ijesztő érzés volt nem? Na ez is olyan csak jobb. A levelek gereblyézésétől nem leszel izgatott mert tudod, hogy szabad csinálnod. Viszont egy jó numera már lázba hoz. ;) És igen szerintem legyen. Nálam mindig van. 16\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!