Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 napja feküdtünk le a barátommal ez volt nekem az első alkalom . A párom már nagyon tapasztalt nem használtunk óvszert de nem ment el bennem a ciklus 16. ik napján történt amugy. Aggodalomra van okom?
Na jo megeroltetem magam.
Pont a peteresed idejen szexeltetek, a megszakitas pedig nem vedekezes. Hiaba "tapasztalt" a pasid, nem erzi, ha elovaladek urul. Ami nagy esellyel tartalmazhat spermiumot, tehat teherbe eshetsz.
Le mernem fogadni, hogy a pasid valami 17-19 eves kanos h-lyegyerek, tehat kozel sem biztos, hogy nem lott beled egyet.
Szerintem keszitsd fel a szuleidet arra, hogy babat varsz.
Annak meg aki megszakitassal vedekezik x eve: attol, hogy te meg nem csinaltad fel a baratnod, meg igenis felelotlenseg igy szexelni. Masreszt lehet, hogy egyikotok meddo.
nogyogy. assz.
Es amugy ritka nagy idiotasagra vall tiniknek mondogatni, hogy x eve igy vedekezek es semmi baba. Vajon a sajat kolykodnek is ezt mondanad??
Ezert ilyen buta a tinik nagy resze, mert ilyen buta emberek nevelik oket!
És ez mit számít?
Attól még h.lye, mint a segg! Vagy csak nagy ívben tesz rá, hogy mi lesz, ha mégis felcsinál, mert ő majd szépen lelép.
FOGD MÁR FEL, te gyerek, hogy NEM ő fog a műtőasztalon feküdni kétoldalt kikötözött lábbal, amikor a gyerekét kaparják ki, hanem TE!
Na, én is feladom...
Nem lehet értelmet verni abba, aki...
"bízom a páromban miért lenne neki ez jo ?"
Talán mert az ilyen fiúkák nem gondolnak ennyire előre.
Csak addig jutnak, hogy "jaj, de jó, hogy benyomhatom neki csupaszon! Ez, de fsza érzés! Még-még!".
Odáig már nem jutnak, hogy "hú, és mi lesz, ha bekapja a legyet... á, nem éri meg!".
Akkor kapsz még egy linket:
De mivel buta tini vagy, és a válaszaidból adódóan ahhoz is lusta voltál, hogy az előző linkemet megnyisd, ezért kimásolom ide a lényeget:
"A módszer hatékonyságát (vagy inkább hatástalanságát) jól lehet jellemezni a Pearl indexszel, mely azt fejezi ki, hogy a módszert alkalmazó 100 nőből egy év alatt mennyi esik teherbe. A Pearl index egyes adatok szerint megszakításos közösülés esetében akár 40 körül is lehet, ami pedig majdnem minden második nőt jelent a gyakorlatban." Fordítok: a megszakításos "védekezés" mellett 100 nőből 40 esik teherbe, vagyis majdnem minden második.
És ezt is bemásolom mégegyszer, mert úgy tűnik, valamiért pont ez kerülte el a figyelmedet:
"Én a 3. ilyen szeretkezésem alkalmával lettem terhes. Akár hiszed, akár nem, nem élvezett belém a párom. Na ez tény, ember."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!