Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki nem lett terhes Pharmatex mellett?
Figyelt kérdés
Hormonális fog.gátlás trombózis miatt kilőve, spirál és óvszer kilőve. Maradt a Pharmatex. Van róla pozitív vélemény is vagy mindenki terhes lett mellette? :) (Van már egy lányom, nagyon nehezen jött össze)2013. júl. 2. 15:22
11/22 anonim válasza:
Én sem lettem terhes, elég hosszú ideje alkalmazzuk megszakítás nélkül.
12/22 anonim válasza:
nővérem harmadik pharmatexes védekezésnél lett terhes,a védőnő meg is "dicsérte" hogy az egyik legrosszabb védekezést választották így januárban keresztanya leszek
13/22 anonim válasza:
persze, h megdicsérte, mert a drága dokik %-ot kapnak a fogamzásgátlók után, tehát persze h leszólják a pharmatexet:D ahhh.. amúgy én teljes mértékben meg vagyok elégedve a pharmatex-szel, ez a legjobb, amit eddig használtam. inkább a tablettára mondanám, h a legrosszabb. na, az aztán tönkretett....
14/22 anonim válasza:
ok, az igaz, h mi megszakitjuk.
15/22 anonim válasza:
19:08,a védőnő semmilyen gyógyszert nem írt fel neki,csak annyit mondott hogy szedjen folsavat,nem is hiszem hogy aki a kismamákkal foglalkozik fogamzásgátlót írna fel szóval nincs benne semmi anyagi dolog, egyszerűen sok olyan kismamát ismer aki így lett terhes,mindig fel kell írni hogy védekeztek-e és ha igen akkor mivel,így nyilván csak tudja
16/22 anonim válasza:
Mi 6 éve megszakítással alkalmazzuk.
17/22 anonim válasza:
azok a kismamák meg valószínűleg nem várták ki a 20perc hatóidőt, illetve nem szakították meg.
18/22 anonim válasza:
ezek szerint az összes nő aki a pharmatexre panaszkodik hülye volt,amúgy ha egy picit utána nézel láthatod hogy rengetegen szidják hogy nem nyújtott védelmet
19/22 anonim válasza:
Allergiás vagy? Vagy a fszt! Számtalan különféle alapanyaga van! Nem az őskort éljük hogy csak latexből legyen! A párod kifogása is elég gyatra. Ott a megszakítás. Bár ahhoz elég hülyének tűntök!
20/22 anonim válasza:
A Pharmatex spermicid. A spermicidek pearl indexe kb. 25. Azaz 1 év alatt 100 nőből 25 nő esik teherbe mellettük.
Hát el lehet gondolkodni, hogy mennyire biztonságos.
Ha nem akarsz gyereket, akkor megszakítással együtt használd, úgy oké. De anélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!