Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítással,1hét erejéig sem biztonságos a pharmatex?
Fogamzásgátlót használok,épp most fogyott el az utolsó szem (3 napja). Váltani szeretnék, de addig is tartok egy hónap szünetet. Ezalatt a 3 nap alatt óvszert használtunk, de, hülyén fog hangzani, nekem fájt vele, nagyon dörzsölt, pedig nem voltam száraz, nem szoktam az lenni.
Most megyünk nyaralni, ha 1 hétig a pharmatexet használnám úgy, hogy kiveszi mielőtt elmegy, úgy sem biztonságos? Az egyik barátnőm használ ilyet, ők 1 éve használják, és mikor elmegy a palija, akkor is benne marad, és még nem volt gond belőle.
Na? tapasztalatok?:S
19L
Egyik barátnőmnek tavaly volt abortusza pharmatex mellett...
Én másik óvszert keresnék. A hagyományos piros durexnél volt nekem is ugyanez mint neked, pár percig bírtam csak az együttlétet, bár barátom addigra úgy lelankadt tőle, hogy amúgy sem ment volna tovább... próbáljátok ki szerintem a LifeStyles Skyn-t, az nagyon jó.:)
Egyáltalán nem biztonságos! Nem is értem miért forgalmazzák azt a rakás sz**rt már bocsánat.
A megszakítás pedig nem védekezés!!! És nem megbízható!
Ha nem bírod a gumit és nem szedsz tabit, akkor ne szexelj, ennyi! Vagy most elviseled a gumit, vagy 9hónap múlva egy gyereket örökre. Döntsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!