Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elkezdtem szedni a controvult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem szedni a controvult és nem tudom, most mi van, mert valami nincs rendben, mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Először szedem a controvult, ugye menstruáció első napján kell bevenni. Na már most ez eddig oké. A havi adag több, mint felén túl vagyok, de még mindig vérzek, hol kisebb mértékben, épphogy csak látszik, de most megint olyan, mint ha menstruálnék. Eléggé kétségbe vagyok már esve, hogy mióta elkezdtem szedni, azóta nem volt olyan nap, hogy ne véreztem volna. Persze, a betegtájékoztatón szerepel, hogy lehet rendszertelen vérzés, ill. vérzésen kívüli vérzés, de... Ha folyamatos a vérzés, akkor mi van? Azon kívül, hogy orvoshoz menjek (akik az esetek 90%-ában, hiába kérek vizsgálatot, azt mondják, minden rendben), mit lehetne tenni? Mi okozhatja? Vagy normális teljesen a dolog?

2013. júl. 1. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Márpedig menj orvoshoz. Mi az, hogy " az esetek 90%-ában, hiába kérek vizsgálatot, azt mondják, minden rendben"? Hányszor voltál ezzel a problémával orvosnál? Mert az írásodból úgy tűnik, hogy egyszer sem, akkor meg honnan tudod, hogy mit fognak mondani?
2013. júl. 1. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Biológián olyat tanultunk a fogamzásgátlásról, hogy a vérzések azért vannak, mert nem tudja olyan szinten tartani a tabletta a hormonokat, mint ami természetesen lenne. Vannak olyan tabletták, amiknek más a színűk és más a hormontartalmuk, amivel próbálják utánozni a természetes ciklust. Most nem jut eszembe a neve, bocsi, remélem majd valaki megmondja helyettem. És még olyat is mondott a tanárnő, hogy ha vérzés jelentkezik, akkor teherbe is lehet esni, mert nem véd megfelelően a tabletta. Igazából én nem szedtem tablettát, ha nem így van, akkor senki se hurrogjon le, nekem most ez jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni! :)
2013. júl. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!