Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlótablettás lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlótablettás lányok! Ti hogyan élitek meg a hüvelyetekben lévö spermát?

Figyelt kérdés
Nem túl rég kezdtem el szedni a tablettát, furcsa volt átállni gumiról, de jobb igy! :) Csak az a gondom, hogy ha este együtt vagyok a párommal, akkor másnap egész nap csak a spermája folyik belölem kifelé. Olyan kellemetlen tud lenni. Ti is igy vagytok vele?? Már lassan ott tartok, hogy minden nap tisztasági betétet használok. Mit tegyek ellene?? Akik már rég szedik, azok biztosan tudnak már egy-két taktikát ellene! :) Elöre is köszi!!
2009. okt. 14. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Zuhanyzás..
2009. okt. 14. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Annyi a lényeg, hogy miután vége az aktusnak és kiveszi a barátod, akkor odatartasz egy zsepit és abba folyik. Akár fekve is megcsinálhatod, olyankor ha picit "megnyomod" (mintha kakilnál :D) akkor kijön az egész fekve is. De ha nem akarod így akkor feltérdelsz és kifolyik kb fél perc alatt az egész. Aztán meg zuhanyzás és kész is! :)
2009. okt. 14. 17:00
 3/11 anonim válasza:
Sajnos ezzel nem tudsz sok mindent tenni.Én is így vagyok.Sőt mikor mi abbahagyuk akkor rögtön megtörlöm magam különben olyan lesz a lepedő is.
2009. okt. 14. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Betét. De szerintem nem kellemetlen, mert arra kell gondolni, hogy az a szex következménye, ami meg jó dolog.
2009. okt. 14. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
aktust követő pihi után egyszerűen feltérdelek és egy zsebkendőbe folyatom, kicsit nyomom is, ennyi. nagy taktika mi?
2009. okt. 14. 17:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat!! Szóval nem sok választás maradt! :) Ki kell nyomni!! :):) Zuhanyzáskor tudom hogy kijön, de nem mindig megyünk el zuhanyozni aktus után, föleg nem ha munka után, este csináljuk, már olyankor hulla fáradtak vagyunk....szóval köszi mindenkinek, és igyekszem hasznositani amit irtatok! :)
2009. okt. 14. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
hát nekem sem mindig jön ki simán. utána ált. elmegyek wc-re, várok kicsit h kifolyjon, de nekem is marad néha másnapra is. gondolom ez a hüvely alakjától is függ meg ilyenek. szerintem a tisztasági betétnél nincs jobb megoldás.
2009. okt. 14. 18:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha este együtt vagyunk(fürdés után) akkor már nem engedem h belém élvezzen mert megőrülök tőle, egész este folyik.

Napközben meg úgy van ha belémélvezett akkor fogom a papírzsepit, és megvárom míg kifolyik belőlem a nagyja. Mást nem nagyon tudok tenni, bár még utána is folyik, de az már nem olyan sok h zavarjon. Tisztaságit tudom javasolni én is ha nagyon zavar^^

2009. okt. 14. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
énis a zsepizést alkalmazom, plusz utána elmegyek pisilni, mer amúgyis mindig kell, és akkor a maradék is kifolyik abban a pisilős pózban :D nekem legalábbis
2009. okt. 15. 01:45
 10/11 nicol90 ***** válasza:

Szia!

Igen sajnos mi is így vagyunk vele!Aktus után én is megtörlöm magam baba törlőkendővel(jobb mint a zsepi),elmegyek wc-re és általában így ki is jön nagy része belőlem ha meg nem akkor másnap tisztasági ha reggel nem tudok valamilyen oknál fogva letusolni!

2009. okt. 15. 10:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!