Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt már, hogy nem jött meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy nem jött meg rendesen a mensesed?

Figyelt kérdés
Vagy akár kimaradt egy, vagy csak barna volt? Ha igen, miért?
2009. okt. 13. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
jóhogy:D volt mikor egy hetet késett...már menni venni akartam tesztet úgy beparáztam....am meg 1-2 napot szinte mindig
2009. okt. 13. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nálam már kb 3 hetet késik! Vagyis "volt" de csak barna! Semmi vér...
2009. okt. 13. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Az igen, nem semmi...

Nekem is késett, épp múlth,ten kellett volna megjöjjön és több mint 3 napot késett, pedig nekem általában mindig pontos :S Már épp kezdtem volna izgulni, hogy veszek tesztet vagy valami, de végül megjött hálaistennek:D és ki is tartott rendesen:)

Hány éves vagy? mert 18 éves korig rendeszertelenebb, és csak aztán stagnál, persze kivételes erősíti a szabályt:D

2009. okt. 13. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem volt h késett 1 hetet, meg múlthónapban kicsit barnásabb volt s mensim, meg csak 2 napig volt meg...de bizti a fogigátló abbahagyása miatt volt ez.
2009. okt. 13. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt hogy négy hónapig nem jött meg (nyáron)

Mondjuk akkor még csak 1 éve volt meg.

Mostanába meg három hetente. Jó lenne már ha beállna valami rendszer... :D

2009. okt. 14. 01:32
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is most késik 3napja ugyhogy most bennem is nagy a para,pedig egy 5 hónapja beállt a menzeszem...
2009. okt. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!