Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nem terhesség? Egy picit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem terhesség? Egy picit félek.

Figyelt kérdés

tudom,sok ilyen kérdés volt már..de örülnék,ha válaszolnátok.

Ma kellett volna megjönie(tudom,hogy ez nem sok),de nem jött meg.Most vasárnap és szept.25-én szeretkeztem a barátommal.Védekeztünk gumival(Durex),ami nem szakadt ki.De annyira félek..anyukám tudja,hogy élek szexuális életet és félt is,mindig bogarat ültet a fülembe"nehogy terhes legyél..mikor fog már megjönni.." Ez természtes,hogy félt,de én elmondtan beki őszintén,hogy nagyon vigyázunk.Hozzátenném,hogy a barátom 25-én el sem ment a gumiba..valamint az szeptemberi mensim környékén szedtem Coldrex gyógyszert,torokfájásra..Nem tudom,van-e benne antibiotikum,ami miatt késhetne.A hónapban nagyon összevesztem a barátommal,napokig ideges voltam...

Amiért izgulok mégis,hogy a fehér folyáson kívül semmi előjel nem volt.Máskor feszít a mellem,fáj a mellbimbóm(nem mindig),csak a melleim vannak megdagadva..Lehet baj?

16/l

2009. okt. 13. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az barátoddal való összeveszésed miatt érzett idegességed, valamint az anyukád rosszalló szavai miatti idegességed tudható be a késés okának.
2009. okt. 13. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ha a barátodnak a spermája nem génkezelt vagy radioaktív sugárzott, hogy áthatoljon a gumin, akkor nem lehetsz terhes.

Biztos az idegességtől késik.

2009. okt. 13. 19:47
 3/8 anonim válasza:

szerintem ha ennyire vigyáztatok akkor nem sok esély van rá. lehet hogy az idegességtől késik. vagy számtalan oka lehet.

szóval szerintem megnyugodhatsz:)

2009. okt. 13. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
és ha feszít a melled valószinüleg hamarosan meg is fog jönni:) nyugi!:) biztos hogy nem vagy terhes!!:)
2009. okt. 13. 19:57
 5/8 A kérdező kommentje:

hogy is mondjam...tisztában vagyok mindennel,mindig ő elégít ki elsőnek,hogy ezzel is vigyázzunk.De anyukám sem tilt meg semmit,elmondtam neki és elfogadta.1,5 éve van barátom,tudom,hogy félt és azért mondja...de ilyenkor mindig félek:S Eddig 6 nap volt a maximum,amit késett...csak ma este is rákérdezett,és egyből bepánikoltam..

köszönöm szépen a válaszokat!

írhattokmég..

2009. okt. 13. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
tuti h nem vagy terhes...nekem is késik szinte mindig 1-2 napot...ne parázz nyugodj meg:)
2009. okt. 13. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Minél jobban idegeskedsz, annál később fog megjönni! Nyugodj meg, nem lesz semmi baj! Anyukádat pedig nyugtasd meg, hogy legközelebb ha ennyit kérdezősködik megmutatod neki az óvszert ami nem szakadt ki... :P
2009. okt. 13. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem ma 6 napja késik ... de szinte minden hónapban késik 5-6 napot... :S sajnos (L16)
2009. okt. 14. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!