Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van valakinek tapasztalata a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztalata a Nuvaring hüvelygyűrűvel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A menzeszem első napján helyeztem fel a gyűrűt és egy hét után, egyéb kiegészítő fogamzásgátló használata nélkül, együtt voltam a párommal. Azóta barnás folyás és néha pecsételő vérzés jelentkezik, ma hajnaltól kezdődően, pedig alhasi görcsök gyötörnek. Elképzelhető, hogy teherbe estem? -A gyűrűt egyszer sem vettem ki, de az előző hónapban egy hetet késett. - A betegtájékoztatóban az áll, hogy már az első naptól kezdve védettséget nyújt a hormonális készítmény, de mindenképpen meg szerettem volna várni az egy hét leteltét. Lehet, hogy még ez is kevés volt? Teljes az aggodalom!
2013. jún. 20. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
első gyűrű? mert csak akkor kell megvárni az 1 hetet, de jól csináltad hogy vártatok vele :) szerintem nem vagy terhes, de csinálj egy tesztet. ha a gyűrű felhelyezése után rövidebb lett a vérzésed, valószínű csak az akart most kijönni. szóval ne aggódj, én is féltem az elsőnél, lehet stressz okozza
2013. jún. 20. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első 2 hónapban teljesen normális a pecsételés, hozzá kell szoknia a szervezetednek.

Viszont ha továbbra is fennáll a probléma, akkor túl alacsony neked ez a hormontartalom, és tablettát írnak majd fel.

2013. jún. 20. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és segítőkész válaszaitokat! Megvárom az egy hét gyűrűmentes időszakot és utána jelentkezem! :)
2013. jún. 21. 09:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Most vagyok a gyűrűmentes egy hétben, rendesen megjött, így nincs ok az aggodalomra, viszont rengeteget alszom és úgy érzem, hogy sosem tudom kipihenni magam rendesen. Szerintetek ez miért van? Lehet a gyűrű egyik mellékhatása?

2013. júl. 3. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem a gyűrű hatása :) próbálj lazítani, lehet stressztől nem alszol jól. próbálj inni nyugtató teákat, sokat segít :) citromfüvet szoktak ajánlani
2013. júl. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!