Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk-férfiak? Ha a barátnőtökn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-férfiak? Ha a barátnőtöknek abortusza lenne, utána is vele maradnátok? Vagy elhagynátok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%

NEM

Kivétel(ha megerőszakolták)

2013. jún. 19. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
hát, ha mondjuk mástól lenne a gyerek, de ő közben szakított a pasijával, és utána velem állna össze, azért rákérdeznék, hogy mi történt, és a másik bikáról lenne egy előítéletem.. nem szakítanék vele, de azért lenne mit megbeszélni
2013. jún. 19. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Nem lennék képes együtt élni olyan emberrel, aki egy másik ember élete felett dönt.
2013. jún. 19. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
A legtöbb abortuszt házasságban elő többgyerekes nők vállalják. Szerintem az esetek többségében nem válnak el emiatt.
2013. jún. 19. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Ez a kérdés fölösleges.. Visszakeresel találsz egy másikat, ahol pontosan erről megy a vita.. Minek még egyszer kiírni, még egy vitát ilyen nyíltan provokálni? Nem hiszem el, hogy embereknek nincs jobb dolguk..
2013. jún. 19. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Nem értem a kérdést. Kié a gyerek? Az enyém, és a hátam mögött elveteti? Egyértelmű válóok. Ha másé a gyerek, akkor meg azért.
2013. jún. 19. 17:22
 7/11 A kérdező kommentje:

5.: nem olvastam vissza, én vagyok kutyaszorítóban, innen a kérdés. Elhiheted, hogy nem veszekedni akarok, kíváncsi vagyok.

Akkor itt a történet, mindazoknak akiknek nem teljesen világos. Párkapcsolatban élek majd 3 hónapja, 2 hete volt az első szex, gumival, elvileg megnézte, nem volt lyukas, minden oké volt szex közben is. Ámde 12-13 napja késik. Reálisan nincs okom félni(nagyon sok stressz ért, elég fontos dolgokban egyszerre+ védekezés), irreálisan nézve felvetődött kettőnk közt a kérdés, hogy mi van ha..ő azt mondta, hogy az abortuszig velem maradna, aztán viszlát. (Mindenképp ab. lenne, 22 éves vagyok, élni akarok még, és nem érzem magam felelőtlennek sem, mert védekeztünk, úgy ahogy azt kell) Én pedig ledöbbentem. A férfi 33 éves, nincs gyereke (még), kettős érzelmei vannak a dologról (akarja és nem egyszerre a babát).

Ez a nagy történet, ezért lett kiírva a kérdés.

2013. jún. 19. 17:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, hogy miért történne az abortusz. A te helyzetedben megértem a dolgot, főleg hogy már eleve ott akar hagyni a pasi... Ganét mindenki tud csinálni, de a takarításhoz már sokak kevesek.

Ha eleve ő se akarja, nem is állna melletted mindenben, akkor megértem, hogy nem akarsz egyedül egy ilyen terhet, főleg ilyen idősen.

25/F

2013. jún. 19. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok, akkor ne haragudj.. Azt hittem egy újabb abortusz ellen mellett vita kirobbantása a szándék.. (Ui. sajnos úgyis az lesz belőle)

Én nem vagyok ugyan férfi, de azt tudom neked mondani, hogy ne a kora alapján ítéld meg a férfit.. Hiába 30-as és 30-as között is van különbség.. Valószínűleg a párodnak vagy valami múltból jövő traumája van vagy pusztán csak később érő típus.. Az is lehet végiggondolta, hogy nem tudnátok most egy gyereket felnevelni, ugyanakkor tudja, hogy a korába pedig beleférne simán és így sajnálja is a dolgot.. lehetnek elfogadható indokok, rá kell kerek-perec kérdezni. Rengeteg ok lehet a háttérben, mindenesetre sehogy sem szép, hogy így áll hozzá, de még mindig jobb, mintha belekényszerítene a szülésbe..Légy erős! Kitartás!

2013. jún. 19. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szó nélkül vele maradnék.
2013. jún. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!