Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Tegnap nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Tegnap nem vettem be egy tablettát. Tegnap szexeltem. Most van peteérésem. De am rendszeresen szedem és pótoltam, de csak 1 teljes nap elteltével.

Figyelt kérdés

2013. jún. 15. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha elfelejtődik egy tabi(nem veszem be 12 órán belül), én mindenképp 72órásért rohannék a gyógyszertárba. Rohantunk is. Nem nyugtatgatni magunkat, hogy úgyse lesz semmi, csak nem lesz gáz.....
2013. jún. 19. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Annyira érdekesnek tartom ezt a 72 órás tabletta dolgot.Sok kérdésnél szidják szinte az embert hogy miért nem íratott magának mert ez annyira egy alap dolog...Máshol meg hülyének néznek ha iratnék mert meddőséget okozhat nagy eséllyel (állítólag),és az orvos ha tudja hogy szedek tablettát fel sem írja...most akkor mi van?A tájékoztató nem ír semmi ilyen lehetőséget,de hogy most kinek kéne hinni nem tudom.... :/
2013. jún. 19. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Ovuláció = peteérés.

Ez nem igaz. Az ovuláció a pete kilökődése, a petefészekből, a peteérés folyamatának a végén.

2013. jún. 19. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"Máshol meg hülyének néznek ha iratnék mert meddőséget okozhat nagy eséllyel"

Baromság.

2013. jún. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!