Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan, aki nem várt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki nem várt egy hónapot a fogamzásgátló elkezdése után és együtt volt a párjával? Hány nap után? Lett belőle baj?

Figyelt kérdés
Lindynette 20-at szedek és habár a nőgyógyászom azt mondta a 8. naptól védett vagyok ha a menstruáció első napján vettem be, azért úgy gondoltam, várok egy hónapot. Viszont akkor pont közbe jönne valami és nem tudom, merjek-e 3 hét szedés után óvszer nélkül szeretkezni. Ezért lennék kíváncsi tapasztalatokra.
2009. okt. 9. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:

én 14 napot vártam és nem lett belőle gond. A tájékoztatóba az volt írva, hogy 7 nap után véd, de a doki azt mondta, hogy 12-14 napot várjak inkább.

22/L

2009. okt. 9. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is kb. 2 hetet vártam és nem lett gond.
2009. okt. 9. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
én egy hónapot vártam, de mindegyis, csak azért írok, meg én sosem fogom ezeket a kérdéseket megérteni. ha nem mered, akkor nem csinálod. ennyi az egész. mitszámít már azaz 1-2 hét amit még pluszba vársz? tele van az oldal ilyen kérdésekkel, h lefeküdtem a barátommal óvszer nélkül az első nap amikor bevettem a tablettám (vagy a 2. vagy a 3.) és mopst szarrá parázza magát h lehet e terhes? ha nem mered, ne tedd meg és ennyi.
2009. okt. 9. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Hülye nem vagyok, hogy a 2. vagy 3. tabletta után óvszer nélkül szeretkezzek, ha elolvastad a kérdésem, nem is erre vonatkozott. Én is úgy gondoltam, megvárom az egy hónapot, mert az a legbiztosabb, VISZONT közbejött egy dolog, ami miatt a 3. hét után egy hónapig nem tudunk együtt lenni. Ezért érdeklődtem, kértem tapasztalatokat, hogy van-e olyan, aki lefeküdt a párjával egy hónap előtt és lett belőle baj.

Az a gond, hogy minden orvos mást mond, van aki a 8. napot, van aki a 15. napot és van aki azt mondja, hogy az első hónapot mindenképp várjuk meg, mert addig nem biztonságos. Ezeket a környezetemben hallom. És igenis úgy gondolom, hogy ez az oldal azért van, hogy hús-vér emberek, akik ugyanilyen cipőben voltak, mint én leírhassák a tapasztalataikat. Nekik köszönöm.

2009. okt. 10. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 hétre rá feküdtem le a barátommal, és nem lett gond.

Neked még a nőgyógyászod is azt mondta, hogy a 8. nap után védett vagy.Ne belőlem indulj ki, de ha az orvosod azt mondta, akkor nem hiszem hogy baj lenne.Szerintem van elég tapasztalata a gyógyszerekkel kapcsolatban + tudom, hogy nem mindenkinél középidőben van a peteérés, de ha azt nézzük akkor a 20. napon te már túl leszel rajta igencsak.

2009. okt. 10. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
én jó ha az egy hetet kivártam. már nem emlékszem pontosan
2009. okt. 10. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!