Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nuvaring hüvelygyűrűt minden nap szexelés előtt kivehetem kb.1 órára?
Nem szabad kivenni, hiszen az a célja és úgy hatékony, hogyha 3 héten keresztül napi 24 órában benned van. Ha kiveszed egy időre, az kb olyan, mintha egy fogamzásgátló tablettából elfelejtenél bevenni egy szeme.
egyébként előfordulhat, hogy ujjazásnál érzi a párod, de szeretkezés közben nem hinném.
3 óránál rövidebb időre ki lehet venni, ekkor nem csökken a hatása!
" A NuvaRing hormonokat bocsát ki magából lassan, hogy a terhességet megelőzze. Ha a gyűrű több mint 3 óráig a hüvelyen kívül volt, akkor túl hosszú ideig nem volt hormonkibocsátás és a gyűrű fogamzásgátló hatékonysága csökkenhet. Ezért ne legyen a gyűrű 3 órát meghaladó ideig a hüvelyen kívül 24 óra leforgása alatt!
- Ha 3 óránál rövidebb ideig van a gyűrű a hüvelyen kívül, a fogamzásgátló hatékonyság nem csökken. Amint lehet, célszerű visszahelyezni a gyűrűt, de legkésőbb 3 órán belül."
Forrás: BETEGTÁJÉKOZTATÓ
Nem az a lényege, hogy bent legyen, hiszen nem pesszárium...
A lényeg az általa kibocsájtott hormonokban van, amik ugyan azt a hatást váltják ki, mint a szájon át szedhető tabletta.
köszi a válaszokat.
Betegtájékoztatom nincs, mert még tabit szedek, de váltani szeretnék, és azért érdeklődök erről a hüvelygyűrűről. Hallottam róla, hogy jó, csak még a részletek érdekeltek.
Erről a kiszedésről is mindenhol mást olvasok, mármint tapasztalatok, hogy van aki mindig kiszedi van aki azt mondja nem lehet...
Tessék, itt az egész betegtájékoztató, higgy annak:
Ebben, mint már írtam, az áll, hogy 24 órában egyszer ki lehet venni 3 óránál rövidebb időtartamra. Gondolom nem viccből írták bele.
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!