Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most minek a jele?
Figyelt kérdés
SZal pasimmal vedekeztunk ovszerrel de nemvagyok benne biztos de talan meg ez alkalom elott 1hettel berakta egyetlen egy alkalomra mikor meg nemvolt elovaladek a peniszen. Barnas folyasom van. Ugye ez csak a mensi elso napja? mert most esedekes + -1nap2009. okt. 7. 22:34
1/5 A kérdező kommentje:
kérem válaszoljatok mert nemtudok aludni már annyira ideges vagyok:S
2009. okt. 7. 22:45
3/5 anonim válasza:
Szia,
Valószinűleg meg fog jönni, szóval emiatt aludj nyugodtan. De emlékezz legközelebb mikor óvszer nélkül szeretné berakni, hogy mennyire megijedtél most, és akkor nem fogtok felelőtlenül szexelni (mert azt nem tudhatod biztosan hogy egyáltalán nem volt előváladék a péniszén mikor betette...).
Én azt mondanám, hogy ne stresszelj, akkor szinte biztos hogy késni fog, próbálj megnyugodni, és ha nem megy, vegyél egy tesztet a lelked megnyugtatása érdekében :)
L 25
4/5 anonim válasza:
Védekeztetek óvszerrel de nem vagy benne biztos??? Az igen.csak gratulálni tudok.Nem volt előváladék a péniszen? AZt nem tudod megállapítani h védekeztetek-e, azt ugyan hogy a fenébe tudnád h volt e előváladék? Amúgy előváladék az mindig van. Ha szerencséd van nem lesz baj, de ezekután figyelj oda a védekezésre, ha nem akarsz minden mensi előtt stresszelni.
5/5 anonim válasza:
szerintem a természet végzi a dolgát, te már semmit nem tehetsz, bármi is történt. menj csicsikálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!