Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg, lehet hogy terhes vagyok?
Már 2 éve gyógyszert szedek.Eddig soha nem fordult elö ilyesmi. Rendesen minden nap ugyanakkor szoktam bevenni a gyógyszert. Elvileg amikor pénteken abbahagyom vasárnap vagy legkésöbb hétfön meg szokott jönni. Ma kedd van és még mindig semmi. Aggódom hogy lehet,hogy terhes vagyok.
20 L
A barátnőm úgy lett terhes, hogy nem is tudott róla, de a tied a szerencsésebbik eset lenne.
Barátnőmnek a tabi beállította a vérzést így minden alkalommal megjött neki, és kb. akkor tűnt fel neki, mikor növekedett a hasa.
Szóval, no para.
Bár olyat is tudok, akinek egy idő után elmaradt a vérzése a tabi mellett. Szóval az is lehet, hogy ez áll fenn nálad. Ilyenkor viszont nézesd meg magad egy orvossal biztos ami biztos alapon, mert aki így járt... hát ő neki kínkeservesen jött össze utána a gyerek :(
Csinálj tesztet, elmaradt vérzésnél már általában kimutatja (de azért majd ismételd meg).
Viszont 2 év gyógyszerszedés után inkább az lehet a gondod, hogy túlságosan elvékonyította a méhnyálkahártyádat, így nem volt minek leválnia. Ilyenkor abba kell hagyni egy időre a gyógyszerszedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!