Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TRI-REGOL mellett volt olyan aki teherbe esett?
igen, én is ugy tudom ahogy az utolsó válaszoló irta, hogy ha magasabb a hormontartalom,annál jobb a gyógyszer -legalábbis jobban véd, és ugy tudom hogy a Tri-Regolnak a legmagasabb a hormmonartalma. ha kevesebb van benn. max .azért jobb, mert nincs annyi mellékhatása....de azok is elmulnak pár hónap mulva..
köszi a válaszokat.
szerintem a Tri-regol nem a legjobb fogamzásgátló.
nekem volt,hogy egy szem kimaradt és másnapra megjött.
és 3 hónap alatt 20 kilót híztam tőle.
Nincs olyan, hogy legjobb gyógyszer, meg legordzabb. Kinek mi válik be. Vkinek pl a Lindyínette tökéletes, nem hízik tőle, szép lesz a bőre, stb....lehet más meg ragyás lesz, libidócsökkenéssel küszködik vagy épp trombózist kap.
Azért is van ennyiféle gyógyszer, mert nem mindenkinek ugyanaz a jó. Ki kell tapasztalni.
De én nem is ezt mondtam, csak annyit, hogy minél magasabb a hormontartalom, annál inkább véd a nem kívánt terhességgel szemben.
én is szedtem 1 évig, tehes nem lettem soha, nem is híztam tőle -sajnos.:( de mikor abbahagytam, abba a hónapba 2x jött meg...nem a legjobb lehet, de nem volt vele bajom
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!