Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem anyuval ezt? Félek hogy nagyon mérges
lenne. :S
A felette alatt a rajtát érted? Attól még hogy nem élvezett el, lehetett benne előnedv, és tekintve hogy a srác a gumi nélkül húzta ki, nem vennék rá mérget, hogy ha volt ott valami az helyben is maradt.
2009. okt. 6. 18:57
Felette az úgy hogy a méhéhez közelebb ergo ha áll a lány akkor az felette van mint a srác szerszáma, mivel lecsúszott a gumi azaz felcsúszott! tehát az ott már egy akadályozó tényező volt, és az előnedv sem juthatott feljebb ha kihúzta akkor se! Amúgy bírnám, még mi itt írogatunk a kérdezőnek megjönne addig:)
2009. okt. 6. 19:00
Hehe:)))) Így már értelek, nem tudtam hogy értetted.:) Hát van benne valami, legyen igazad, lányzónak is az lenne a legszerencsésebb!:)
2009. okt. 6. 19:07
Szerintem nincs gond... De várdd meg a tesztet.
Szorítok Neked, hogy ne legyen baj! :)
Nekem egyszer 7 napot késett... :S
Anyud mit szólna? Attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok... Mondjuk én anyámmal kb. olyan "viszonyban" vagyok, hogy: "Helló! -Szia." Szóval semmit se beszélek meg vele... Ha "beszélget velem, akkor csak oltani tud, hogy ilyen meg olyan vagyok... Szóval engem kib@$zna.
De remélhetőleg ha mégis lenne probléma, akkor Anyud melletted állna... Végülis az lenne a normális.
Majd írd meg, hogy mi lett! :)
2009. okt. 6. 19:47
sztem is nyugiiiii :) megfog az jönni csak ne idegeskedj
2009. okt. 6. 20:02
"negativ véleményeket nem szeretnék"
Mer'? Mi a szart hittél, majd valaki megdícsér? X(
2009. okt. 6. 21:01
Szerintem ez a terhesség jelen, megértem, hogy be vagy sz@rva, én is félnek.
2009. okt. 6. 21:03
Minek teszel fel kérdést, ha a negatív véleményre nem vagy kíváncsi? Amúgy szerintem nem vagy terhes, velem is előfordult már ez és nem lett semmi. Mindenesetre minél hamarabb szólj anyukádnak, mert ha titkolózol attól semmi nem változik, ha esetleg baj van. Maximum annyit érsz el vele, hogy kifuttok az időből. Amúgy se ártana egy rutin vizsgálat a nőgyógyásznál ha már élsz nemi életet.
2009. okt. 6. 21:04
A negatív véleményt gondolom arra értette,hogy néhány válaszoló több topikban is nagyon lekezelően válaszol az embernek,pálcát tör felette stb.
Védekeztek,de még így is lenne szerintem aki támadná.
Szerintem,hogy nem vagy terhes.
A teszt eredményét majd írd már meg légyszi.
2009. okt. 7. 09:10
Semmi gond. A Népgazdaságnak minden csecsemőre szüksége van.
2009. okt. 7. 10:35
Kapcsolódó kérdések: