Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a mellékhatásai a fogamzásgátló tabletáknak?
Én is használtam fél évig, de rohadtul megbántam!!!
Szépnek szép lett a bőröm, eltűntek a pattanásaim, a bőröm sem volt olyan száraz már, hamarabb is barnultam, elkezdtek ritkulni a nemkívánatos szőrök(mindkét lábamon,hónalj)és sokkal lassabban nőttek vissza.Kerekebb lettem, azaz a pocim lement, a mellem és fenekem megnőtt, szóval jobban kívántak így a pasik. A szőrritkulással ellentétben a hajamat még sosem láttam egészségesebbnek és szebbnek előtte, és a körmeimet sem.
Nekem marhára tetszett persze. Aztán kaptam egy tüdőembóliát!!! Ugyanis a fogamzásgátlók legsúlyosabb mellékhatásai közé tartozik a trombózis kialakulása fokozott veszélye. Vérrögképződés, ami vagy mélyvénás trombózishoz vezet vagy ha leválik az érfalról a rög, akkor szépen tovavándorol az erekben és ezt-azt elzárhat...akár a szív ereit is!!! Nekem speciál továbbmentek a szívemen, mert nem voltak túl nagy vérrögök és szépen lerakódtak a tüdőmben. Mondanom sem kell, hogy a kínok kínját éltem át, mire rájöttek az orvosok, hogy mi bajom van, fél évig játszottak az életemmel, és azt vágták az arcomba, hogy "maga túl fiatal volt, hogy ilyenre gondoljunk" Hát mondom köszi...most itt vagyok, leálltam a tablettával persze, én ugyan csak fél évig szedtem, de mire helyreálltak a hormonjaim, hát beletelt szerintem egy évbe is, mert utána újra tininek éreztem magam...tele pattanásokkal, zsíros hajjal stb. Ugyan nekem kiderült, hogy az orvos hibázott és egy genetikai véralvadási rendellenességnek köszönhetően nem szabadott volna szednem, de megmondták az orvosok, hogy idézem: "EZ BÁRKIVEL ELŐFORDULHAT, AKÁR VAN ILYEN GENETIKAI BETEGSÉGE, AKÁR NEM, CSAK AZOKNÁL GYAKRABBAN, AKINEK VAN"
Én azóta mindenkit próbálok róla lebeszélni, nem jó mulatság,többet árt hosszútávon, mint használ rövidtávon. Más fogamzásgátló eszközök is vannak, rengeteg!!! Inkább azokat használd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!