Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ki szed úgy fogamzásgátlót, hogy nincs állandó partnere?
# 9: Én teljesen egyetértek veled! Amikor nagyon alkalmi partnerem volt (értsd: nem ismertem az előéletét, szexuális szokásait), akkor nem is árultam el, hogy szedek tabit, hogy fel se merüljön, hogy gumi nélkül csináljuk! :)
Gumi nélkül csak amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatban voltam együtt a partneremmel, ahol ismertem, tudtam róla, hogy korábban stabil kapcsolatai voltak, stb.
Szia!
Én is szedtem kb 2 évig úgy, hogy nem volt kapcsolatom.
Nincsen értelme szedni ilyen esetben.
Egyéjszakás kalandnál alap a gumi, anélkül felelőtlenség nekikezdeni a dolognak.
A szünet meg nem árt. Sok nőgyógyász szereti azt mondani, hogy felesleges a szünet, de az endokrinológus főorvos nem ezt mondta...
Azért nem árt, ha néha emlékezteted a szervezeted hogy is kellene működnie. Mert a tabletta totál leállítja az egész ciklusod.
Ha helyreáll a ciklusod a szedés után, akkor meg bármikor újra lehet kezdeni, akár 1-2 hónap után is.
Ha meg nem áll helyre, akkor jobb, ha nem is kezded újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!