Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapig szedtem fogamzás gátlót. És március 4. -én hagytam abba. És most 17. -én lefeküdtem a barátommal. És abban a hitben voltam hogy ez 3 hónapig tart a hatása. De most hallottam hogy egy hétig jó. Szerintetek?
Szerintem? Mindig meg kell állapítanom, hogy a nők többsége túl ostoba a fogamzásgátló tabletta szedéséhez.
Egyébként csináltass tesztet. már jó eredményt fog mutatni.
Persze, hogy három hónapig tart a hatása a három hónapig szedett fogamzásgátlónak..pont, mikor szeded.
Teatyaúristen......
Aranyom, megsúgom, a fogamzásgátló tabletták addig hatnak, amíg szeded őket. Utána nem.
Vannak viszont fogamzásgátló injekciók, na az hathat három hónapig. Ha nem lettél terhes, akkor legyél szíves majd elmenni egy nőgyógyászhoz, és kérni olyat, mert mindenki jobban jár, ha megkíméled a magyar társadalmat a génállományod továbbörökítésétől.
Megint te? Tegnap este is megmondták nem vagy komplett, hogy halgattál egy hülyére, ma is kiírod. Senki nem fogja neked igazolni a tévhitet, hogy 3 hónapig hat a fogamzásgátló.
Menj el nőgyógyászhoz vérvételre. Pontosabb az eredménye hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!