Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Patentex oval+megszakításról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patentex oval+megszakításról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

A megszakítás NEM védekezés!!!

Semmi mással kombinálva sem!

2009. okt. 5. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Patentexet használom már 2 éve. Csak azt, megszakítás nincs, mégse lettem terhes. Ezek alapján úgy vélem, hogy teljesen megbízható.
2009. okt. 6. 08:48
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ha vkinek van még ezzel kapcsolatban tapasztalata, légyszi írja le
2009. okt. 6. 14:38
 4/8 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is ezt használom,bár még nem olyan rég óta de eddig semmi gondom vele.Én nem megszakítással használom.Sok olyat olvastam aki ez mellett esett teherbe.De hogy hogy?!

2009. okt. 6. 19:42
 5/8 A kérdező kommentje:
szia! gondolom nem tudta megölni az összes spermát, úgy estek teherbe. nőgyógyász mondta h 90-95%-os biztonsággal véd, én ezért megszakítással csináltam, csak eddig kétszer próbáltam, ezért kérdezem tőletek, hogy így mennyire hatékony.
2009. okt. 6. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Én ezt használtam, igaz, nem megszakítással (mert a nőgyógyász nem mondta, hogy kéne, azt mondta, anélkül is védett vagyok) és egy 8 hónapos kisfiú anyukája vagyok. Habár nem bántam meg, hogy megszületett, imádom a kicsit, nem volt időszerű az érkezése.

Szóval ha megszakítjátok szerintem nem lesz baj, de a gumi vagy a tabletta biztonságosabb, ha nem vagy allergiás az óvszerre vagy szedhetsz tablettát, akkor inkább azt mondanám biztonságosabbnak. A pantentexben viszont az a jó, hogy hormonmentes.

2009. okt. 13. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

énis így védekezek,sztem korrekt.Viszont: Ha belém akar menni,a végén felhúzzuk a gumit.

De: peteérés pár napján inkább nem szexelek,vagy ha igen,akkor gumi ÉS patentex együtt.Az elejétől fogva.

Konklúzió: nyugodtan csináljátok így,csak mondom a peteérést hagyjátok ki,bár lehet én vok túl parás...:)

2009. okt. 13. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

Kísérted a sorsod. Jó eséllyel pályázol a teherbe esésre.

Megszakítás: 100/35

Spermicid: 100/5-20 nő esik teherbe 1 év alatt.

Ha nem gond az abortusz vagy egy nem kívánt gyerek, csak akkor szabad így védekezni, mivel nem igazán megbízható.

2009. okt. 14. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!