Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Durex Sensation, vagy a Maximum Love, vagy a Performa óvszer a jobb? Mi a különbség?
Figyelt kérdés
vagy a High Sensation, vagy a Pleasuremax? Annyi fajta van...2009. okt. 4. 19:21
1/7 anonim válasza:
A különbség az, hogy a durex nem ritkán kiszakad, úgyhogy ha tutira akarsz menni, akkor masculant vagy lifestilest veszel.
2/7 anonim válasza:
szentem a durex jobb mint a lifestlye és a masculan
3/7 anonim válasza:
Mi Durexet használnuk, a Pleasuremax-ban nekem nem volt semmi különleges érzés. Love is jó, nekünk az összes fajta bevált.
4/7 anonim válasza:
Szia.
Durex Love is jó, de legjobban a Her Sensation vált be nálunk (boltban nem lehet kapni, de neten tudsz rendelni :))
Itt van róla leírás ha tudsz angolul: [link]
Sztem a Durex jobb mint a Lifestyles (mondjuk a Lifestyles tuxedo nem rossz) és társai, a Rako-t kerüljétek ha még lehet kapni!!!
5/7 anonim válasza:
és honnan szoktad rendelni a Her Sensation-t?
6/7 anonim válasza:
01-02 21:19-es ha érdekel írj privátot, egyébként vaterán találsz :)
7/7 anonim válasza:
különbség:
sensation: 500 kiemelt kis pont a külső felületen.
performa: tovább tart a szeretkezés
pleasuremax: bordázott és pontszerűen érdesített felület
love-ban nem tudom mi az extra de jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!